"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ναι στην Αθήνα της Ελλάδας, όχι στην Αθήνα της Ευραβίας


kaminis
Όχι, χίλιες φορές όχι. Ο Συνήγορος του Πολίτη και της πολιτικής ορθότητας, ο κάτοικος Χαλανδρίου, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τα συμφέροντα της Αθήνας. Στην απευκταία περίπτωση της εκλογής του, η Αθήνα των τόσων προβλημάτων θα καταστεί και θεσμικά πλέον, ένας πολυεθνικός σκουπιδοτενεκές, μια πόλη αφιλόξενη για τους Έλληνες, αλλά και για όποιον εμφορείται από ευρωπαϊκές αρχές και αξίες.
Η ελευθεριότητα, η ανοχή, η μπούρκα και ο ισλαμικός εξτρεμισμός αλλά και το έγκλημα θα κυριαρχήσουν, ενώ οι ανήθικες θετικές διακρίσεις (positive discrimination) και οι αποκλίνουσες συμπεριφορές, θα καταστούν ο κανόνας. Η ηθική κατάρρευση θα φέρει και την κοινωνική. Αυτό θέλουμε; Τη δημιουργία μιας κοινωνίας MAD MAX, τη μετατροπή της Αθήνας σε κολαστήριο;
Ο Γιώργος Καμίνης αποτελεί σημείο των καιρών της παρακμής. Των καιρών που μας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Των καιρών που μας ζητούν να σηκωθούμε από τον καναπέ, να προστατεύσουμε την εναπομένουσα εθνοπρέπεια της Αθήνας .
Ως εδώ και μη παρέκει. Οι κήρυκες της κοινωνικής εξαχρείωσης θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει την Κυριακή. Ναι, πολλά έχουν αμβλυνθεί, ναι, δεν είμαστε ίδιοι, ναι αλλάξαμε πολύ, ναι, μετατραπήκαμε σε ατομιστές, αλλά παραμένουμε βαθύτατα ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Το παραεμπόριο κλείνει τα ελληνικά μαγαζιά και ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ θέλει να το νομιμοποιήσει, θέλει να μεταφέρει τα πειράματα κοινωνικής μηχανικής από τον Άγιο Παντελεήμονα και την Πλατεία Αττικής σε όλα τα μήκη και πλάτη της πρωτεύουσας. Θα μας βρει στην κάλπη μπροστά του, για να μη δούμε στην Αθήνα μια πόλη της Ευραβίας που κάποιοι σε Βρυξέλλες και Ουάσινγκτον απεργάζονται. Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Δεν σκοπεύουν οι Αθηναίοι να βγάλουν τον Γιώργο Καμίνη δήμαρχο για να χάσουν την πόλη και τη ζωή τους όπως την ήξεραν. Αρκετά υπέφεραν από αυτούς της κυβέρνησης του μνημονίου, οι οποίοι στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας, μετέτρεψαν πολλές γειτονιές της πρωτεύουσας σε γκέτο, στην προσπάθειά τους να διαλύσουν τον εθνικό κορμό. ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΡΥΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ, Γιώργο Καμίνη.
Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου