"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

“Εθνική καταστροφή οι εκλογές”, γράφουν οι ξένοι!



Για "εθνική καταστροφή" κάνουν λόγο τα ξένα ΜΜΕ σε περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε βουλευτικές εκλογές.
«“Εκλογές – τεστ για τον Έλληνα πρωθυπουργό», γράφει το BBC, και προσθέτει ότι αναλυτές εκτιμούν πως η πολιτική αστάθεια που θα προκύψει σε περίπτωση εθνικών εκλογών θα φέρει κοντά το ενδεχόμενο χρεοκοπίας.
Αλλά και το Bloomberg, γράφει ότι οι σημερινές εκλογές είναι «ένα τεστ για την υποστήριξη στην κυβέρνησή Παπανδρεόυ την ώρα που δίνει μάχη με το χρέος».
«Οι Έλληνες ψηφίζουν με την απειλή ότι θα διαλυθεί η Βουλή, αν η κυβέρνηση χάσει τη λαϊκή υποστήριξη», αναφέρεται στο Al Jazeera ενώ φιλοξενεί τη δήλωση του Ηλία Νικολακόπουλου «εθνικές εκλογές αυτή τη στιγμή θα είναι καταστροφή για την οικονομία»!
Η Washington Post γράφει για «κρίσιμο τεστ που κρίνει τα μέτρων λιτότητας, αλλά και την κυβέρνηση», και τονίζει την δέσμευση του πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές αν το σημερινό αποτέλεσμα δείξει ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει χάσει την στήριξη των πολιτών!
Η γερμανική εφημερίδα Bild, γνωστή για τα συχνά «εμπρηστικά» δημοσιεύματά της για την Ελλάδα, έχει εκτενές άρθρο για τις εκλογές υπό τον τίτλο «Κρίση, τρομοκρατία, Παπανδρέου – Πολιτικό χάος στην Ελλάδα». Το άρθρο κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τον τίτλο, αναφέροντας ότι οι ισχυροί της Ευρώπης αναρωτιούνται αν θα ξαναδούν ποτέ τα εκατομμύριά τους. Τονίζει ότι το «πολιτικό χάος» στην Ελλάδα θα επιδεινωθεί με νέες εκλογές, σε συνδυασμό με την υπόθεση της τρομοκρατίας, για την οποία αναφέρει ότι τα δέματα-βόμβες ίσως είναι μόνο η αρχή μιας γενικότερης κοινωνικής αναταραχής.
Το πρακτορείο Reuters χαρακτηρίζει «στοίχημα» τις τοπικές εκλογές και σημειώνει ότι το αποτέλεσμα πιθανών έκτακτων εκλογών θα είναι ή κυβέρνηση συνασπισμού ή κυβέρνηση ενός κόμματος με ισχνότατη πλειοψηφία και βλέπει ότι οποιαδήποτε τέτοια εξέλιξη θα βλάψει τη δρομολόγηση των μεταρρυθμίσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου