"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

“Άτακτος” ο Σουηδός βασιλιάς

“Άτακτος” ο Σουηδός βασιλιάς
Διπλή ζωή φαίνεται ότι είχε ο, 64χρονος σήμερα, βασιλιάς της Σουηδίας Κάρολος ΙΣΤ Γουστάβος. Μια αποκαλυπτική βιογραφία με τίτλο «Ο Απρόθυμος Μονάρχης», έργο τριών δημοσιογράφων, περιγράφει γλαφυρά τα μυστικά του βασιλιά, ο οποίος στα 37 χρόνια της βασιλείας του θεωρούνταν υπόδειγμα αξιοπρέπειας και αφοσίωσης στο καθήκον και στην οικογένειά του. Το βιβλίο, που ήδη έχει πουλήσει 20.000 αντίτυπα, μιλά για αχαλίνωτα σεξουαλικά πάρτι με στριπτιζέζ, μια ερωτική σχέση διαρκείας με Σουηδέζα τραγουδίστρια της ποπ και για τα αγαπημένα του κακόφημα μπαρ της Στοκχόλμης. Ο διοκτήτης ενός από τα μπαρ, που φέρεται να έχει σχέσεις και με τη μαφία, έχει πει ότι του άρεσε που είχε πελάτη τον βασιλιά, γιατί έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει έφοδο η αστυνομία.
Η αστυνομία, από την άλλη, προστάτευε καλά το μυστικό του βασιλιά και εξαφάνιζε τα αποδεικτικά στοιχεία με κατασχέσεις αρνητικών και φωτογραφιών από τα πριβέ πάρτι.
Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δήλωσαν ότι δεν θα διαβάσουν το βιβλίο και θα γυρίσουν σελίδα.
Πηγή: www.newsbomb.gr
http://www.newsbomb.gr/diethni/story/ataktos-o-souidos-basilias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου