"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Στίγκλιτς: Η Fed και η ΕΚΤ οδηγούν τον κόσμο στο χάος

Σφοδρή επίθεση στην αμερικανική Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα(Fed) και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) έκανε ο βραβευμένος με Νόμπελ οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς, για τις «υπερβολικά χαλαρές» νομισματικές πολιτικές τους.

Σύμφωνα με τον Στίγκλιτς, η μεγάλη ρευστότητα από τις δύο Τράπεζες προκαλούν αστάθεια  στις αγορές ξένου συναλλάγματος. «Η ειρωνεία είναι πως η Fed δημιουργεί αυτήν την ρευστότητα με την ελπίδα ότι θα αναζωογονήσει την αμερικανική οικονομία», πρόσθεσε ο Στίγκλιτς και τόνισε: «Δεν γίνεται τίποτα στην αμερικανική οικονομία αλλά προκαλείται χάος στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι πολύ περίεργη η πολιτική που ακολουθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου