"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ενας πρίγκιπας και ένας φόνος Σκάνδαλο οµοφυλοφιλίας στη βασιλική αυλή της Σαουδικής Αραβίας



  ¬ Στιγµιότυπο από   τονξυλοδαρµό  του υπηρέτη  (φωτογραφία  επάνω) από τον  πρίγκιπα, το  οποίο  κατέγραψε  κάµερα  ασφαλείας στο  ασανσέρ του  ξενοδοχείου  «Landmark»
Είναι πρίγκιπας και εγγονός του βασιλιά Αµπντάλα. Αυτές τις ηµέρες δικάζεται στο Λονδίνο για τη δολοφονία του υπηρέτη του και, όπως όλα δείχνουν, εραστή του. Και µάλλον η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται αντιµέτωπη µε ένα δίληµµα: τι αµαυρώνει περισσότερο την εικόνα της, η δολοφονία ή η οµοφυλοφιλία;
Το 1980 η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είχε απελάσει τον βρετανό πρεσβευτή και είχε απαγορεύσει στα Κονκόρντ να πετούν στον εναέριο χώρο της. Ο λόγος δεν βρισκόταν σε κάποιο σοβαρό διπλωµατικό επεισόδιο ανάµεσα στις δυο χώρες, αλλά σε ένα σίριαλ που µετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΙΤV. «Ο θάνατος µιας πριγκίπισσας» εξιστορούσε το χρονικό της εκτέλεσης µιας νεαρής γαλαζοαίµατης η οποία είχε διαπράξει το «έγκληµα» της εξωσυζυγικής σχέσης. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν τριάντα χρόνια. Ο πρίγκιπας που δικάζεται αυτές τις ηµέρες στο Λονδίνο δεν είναι ένας φανταστικός ήρωας σε κάποιο σίριαλ, αλλά υπαρκτό πρόσωπο. Σύµφωνα µε τον Ντέιβιντ Γκάρντνερ, συγγραφέα του βιβλίου «Η τελευταία ευκαιρία: Η Μέση Ανατολή στη ζυγαριά», η κατηγορία της δολοφονίας είναι ένα σοβαρό πλήγµα για τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Αλλά ακόµη σοβαρότερο είναι το βάρος της υποψίας ότι ο Σαούντ Αµπνουλαζίζ Μπιν Νάσερ αλ Σαούντ, εγγονός του βασιλιά Αµπντάλα, είναι οµοφυλόφιλος. Η οµοφυλοφιλία δεν είναι άγνωστη στη Σαουδική Αραβία. Επισήµως, όµως, θεωρείται έγκληµα και τιµωρείται µε θάνατο.

Η δολοφονία που απασχολεί σήµερα τα βρετανικά δικαστήρια σηµειώθηκε τον περασµένο Φεβρουάριο. Ο 32χρονος υπηρέτης του πρίγκιπα βρέθηκε νεκρός στη σουίτα 312 του ξενοδοχείου «Landmark». Τα χείλη του ήταν σκισµένα, τα δόντια του σπασµένα και η πλάτη του γεµάτη µώλωπες. Τα σπασµένα οστά στον λαιµό του µαρτυρούσαν ότι είχε στραγγαλιστεί. Στην κοιλιά του έφερε τραύµατα πιθανότατα από γροθιές ή κλωτσιές. Οταν συνελήφθη ο 34χρονος πρίγκιπας, ισχυρίσθηκε ότι το θύµα ήταν φίλος του και ότι κάποιες φορές κοιµόταν στο πάτωµα, στα πόδια του κρεβατιού του.

Υποστήριξε επίσης ότι ο υπηρέτης του είχε πέσει θύµα βίαιης ληστείας τρεις εβδοµάδες πριν από τον θάνατό του. Ενα βίντεο, όµως, από την κάµερα ασφαλείας του ξενοδοχείου έδειχνε ότι στις 22 Ιανουαρίου ο Μπαντάρ Αµπντουλαζίζ είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον εργοδότη του µέσα στο ασανσέρ.

Στο δικαστήριο
Μάρτυρες κατέθεσαν ότι την ηµέρα της δολοφονίας ο πρίγκιπας και ο υπηρέτης του είχαν επιστρέψει στο ξενοδοχείο, µε τον δεύτερο να είναι «άσχηµα χτυπηµένος». Ηπιαν σαµπάνια στο µπαρ και ανέβηκαν στο δωµάτιο. Ο πρίγκιπας αρνήθηκε στο δικαστήριο ότι είναι οµοφυλόφιλος. Ολα τα στοιχεία, όµως, καταρρίπτουν τον ισχυρισµό του. Ενας µπάρµαν κατέθεσε ότι ο πρίγκιπας είχε φλερτάρει µαζί του, ενώ δυο γκέι συνοδοί ισχυρίσθηκαν ότι τον είχαν επισκεφτεί δυο φορές στο ξενοδοχείο. Το κακό για τον σαουδάραβα βασιλιά είναι ότι σε αυτή την περίπτωση πολύ δύσκολα θα µπορούσε να απελάσει τον βρετανό πρέσβη.

Ο ΣΑΟΥΝΤ
Αµπντουλαζίζ Μπιν Νάσερ αλ Σαούντ είναι εγγονός του βασιλιά Αµπντάλα. Ο πατέρας του, πρίγκιπας Αµπντουλαζίζ, είναι ανιψιός του βασιλιά και η µητέρα του µια από τις πολλές κόρες του βασιλιά. Ο Αµπντάλα ανέβηκε στον θρόνο της Σαουδικής Αραβίας το 2005 µετά τον θάνατο του ετεροθαλούς αδελφού του βασιλιά Φαχντ από αλλεπάλληλα εγκεφαλικά. Το οικογενειακό δέντρο της βασιλικής οικογένειας είναι ένας πραγµατικός γρίφος, καθώς λέγεται πως αριθµεί περισσότερα από 25.000 µέλη. Αλλοι ειδικοί πάντως µειώνουν τον αριθµό στα 7.000 µέλη, ενώ την εξουσία µοιράζονται περίπου τα 200 από αυτά. Σε κάθε περίπτωση, τα 28 εκατοµµύρια υπηκόων πολύ δύσκολα θα πληροφορηθούν τα νέα για τις περιπέτειες του θερµόαιµου πρίγκιπα στο Λονδίνο. Στην ιστοσελίδα της αγγλόφωνης εφηµερίδας «Αrab Νews», η οποία ελέγχεται από τη βασιλική οικογένεια, η µοναδική είδηση για σαουδάραβα πρίγκιπα αφορά τον διορισµό ενός ανιψιού του βασιλιά στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στη Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου