"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Αύριο ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Μιλτιάδη Εβερτ



Αύριο, Σάββατο, στις 13:00, στο Α’ Νεκροταφείο θα γίνει η κηδεία του Μιλτιάδη Έβερτ. Από την οικογένειά του απευθύνεται παράκληση, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Στα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού έφτασαν χθες εκατοντάδες συλλυπητήρια τηλεγραφήματα από απλούς πολίτες. Ύστερα από τους Αντώνη Σαμαρά, Ντόρα Μπακογιάννη, Κώστα Καραμανλή και Φίλιππο Πετσάλνικο, που εξέφρασαν τη θλίψη τους για την απώλεια του πρώην προέδρου της Ν.Δ., πολλοί ακόμα εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου δήλωσαν τη συγκίνησή τους για το δυσάρεστο συμβάν:
* Κάρολος Παπούλιας: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Μιλτιάδη Έβερτ, ενός μαχητικού πολιτικού. Η πορεία του χαρακτηρίστηκε από συνέπεια και αγωνιστικότητα για τις ιδέες και τις αρχές του».
* Γιώργος Παπανδρέου: «Αγωνιζόταν με σθένος για τις ιδέες και τις αρχές του. Η παρουσία του στον δημόσιο βίο της χώρας υπήρξε έντονη και καθοριστική».
* Σταύρος Δήμας: «Με τις ιδέες και τις πράξεις του, με την πολιτική του δράση, συνέβαλε καθοριστικά στην ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών και την εθνική συμφιλίωση και προσέφερε θετικά στη χώρα μας, σε κρίσιμες εποχές».
* Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Την πορεία του κατηύθυνε πάντοτε η αίσθηση του δημοσίου καθήκοντος και η εθνική χρησιμότητα. Δυναμικός και αποτελεσματικός, με όραμα για τον τόπο, σφράγισε με την πολιτική του τον δημόσιο βίο της χώρας».
* Γιώργος Καρατζαφέρης: «Ένας πραγματικός ευπατρίδης της πολιτικής και της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης δεν είναι πια κοντά μας. Η παράταξη θρηνεί».
* Αλέξης Τσίπρας: «Τον χαρακτήριζε η εντιμότητα, η ευθύτητα και η συνέπεια των απόψεών του».
* Δημοκρατική Αριστερά: «Ήταν έντιμος πολιτικός, συνεπής στις ιδέες του».
* Γιάννης Βαρβιτσιώτης: «Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος τηρούσε τον λόγο του. Έκανε ένα τεράστιο έργο στον Δήμο Αθηναίων, χάραξε καινούργιες γραμμές με την ελεύθερη ραδιοφωνία».
* Δημήτρης Σιούφας: «Οι φίλοι και συμμαχητές δεν φεύγουν ποτέ. Είναι πάντα παρόντες στη συνέχεια των ιδεών, των οραμάτων και των αγώνων».
* Προκόπης Παυλόπουλος: «Δεν πήρε από τη δημόσια ζωή αυτά που πραγματικά του ανήκαν, του άξιζε καλύτερη μοίρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου