"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Το ΟΧΙ για την Κάρτα

ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ;

karta_polithΔιαβάζω και θα διαβάσω εκατοντάδες κείμενα για την Κάρτα του Πολίτη. Ακούω έντονες φωνές και δηλώσεις γενναίες.
«ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ» - «ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ» - «ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ» - «ΕΧΕΙ ΤΟ 666, το ΧΑΡΑΓΜΑ».
Ακούω, θαυμάζω, χειροκροτώ για το θάρρος αυτών των ΟΧΙ. Αλλά, με το χέρι στην καρδιά – και το έχω εξομολογηθεί κάτω από πολλά πετραχήλια, ακόμη και σε διάλογο στο Άγιον Όρος, απορώ πόσοι θα μείνουν ΠΙΣΤΟΙ σε αυτό το ΟΧΙ στο να πάψουν να «ζουν», να έχουν συναλλαγές, να μείνουν μακριά από την κοινωνία, από τους πολίτες που θα τρέξουν να την πάρουν, με τη δικαιολογία που ήδη προσφέρεται: Αν πιστεύεις, δεν έχεις ανάγκη απ’ ότι είναι σατανικό…
Οι πρώτες θεωρίες έχουν ξεκινήσει. Μη ξεχνάμε τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, αλλά και, αργότερα, τις αντιλήψεις του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.
Και υπάρχουν και άλλες παρόμοιες απόψεις που θα έλθουν και αυτές την ανάλογη ώρα!!!

Και, ακόμη: Ο υπογράφων έχει μιλήσει με πολλούς Ιεράρχες… Δυστυχώς, χωρίς φόβο και πάθος, ΔΕΝ τολμούν να ξεκαθαρίσουν τις απόψεις τους!
Tολμητίες και μπροστάρηδες είναι δεν είναι ΔΩΔΕΚΑ, από τους 80 (και) Ιεράρχες.
Βαστάνε, δυστυχώς, όπως λέει και ο Λαός, πισινή! «Να δούμε» και «βλέπουμε».

Ο υπογράφων – και ας κακοφανεί σε πολλούς – πιστεύει ότι το σημερινό ΟΧΙ, θα γίνει ΝΑΙ και για να κρατηθούν τα προσχήματα θα βρεθεί κάποια φόρμουλα η οποία θα «πιάνει» μόνο, αυτό το ΝΑΙ, τον τρόπο για να εξασφαλισθεί η ζωή…
Θα πείτε – με ανοιχτά χαρτιά – ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ; ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ; ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ; Και πάλι θ’ απαντήσω με μία φράση που λέει ο Λαός: ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Ο Γολγοθάς, ο Σταυρός, είναι μία δύσκολη Πράξη. Και το σκοτάδι θα είναι πηχτό και γιομάτο σκουληκαντέρες!

ΔΕΝ είμαι ολιγόπιστος. Αλλά, επειδή έζησα πολλά τα τελευταία χρόνια, με ΟΧΙ που έγιναν ΝΑΙ και άλλα προσκυνήματα, κρατώ κάποιες – αυτό θέλετε – ζωηρές Επιφυλάξεις.
ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου