"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Μόνο πρόστιμο τελικά για μη πληρωμή εισιτηρίου


Πταίσμα και όχι πλημμέλημα, όπως αρχικά είχε διατυπωθεί στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, θα είναι η μη πληρωμή εισιτηρίου στις συγκοινωνίες.
Με τη νέα ρύθμιση όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο θα τιμωρείται με κράτηση ή πρόστιμο, ενώ η άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του θα ασκείται μετά από έγκληση.
 
Σε ότι αφορά την μη πληρωμή των διοδίων διατηρείται η διάταξη που προβλέπει ότι θα υπολογίζεται ως παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης, στις αλλαγές που κατέθεσε ο κ. Ρέππας στο νομοσχέδιο για την εξυγίανση και αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών προβλέπεται ότι οι εταιρείες του ομίλου ΟΑΣΑ μπορούν με απόφασή τους και στο πλαίσιο του εγκρινόμενου επιχειρησιακού σχεδίου, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις για την ανάθεση δημοσίων συμβάσεων από το Δημόσιο και τα ΝΠΔΔ ή για τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Φορέα, να αξιοποιούν την ακίνητη περιουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου