"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Σε ιδιώτες γιατρούς οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ

Οι συμβεβλημένοι γιατροί του Ταμείου των δημοσίων υπαλλήλων και του ΟΑΕΕ θα εξυπηρετούν από την Δευτέρα και τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ.

Αυτή ήταν η «απάντηση» των συναρμόδιων υπουργείων Υγείας και Εργασίας στις κινητοποιήσεις των γιατρών του ΙΚΑ, οι οποίοι έχουν βάλει τετραήμερο λουκέτο στα πολυϊατρεία, αφήνοντας τους ασφαλισμένους χωρίς ιατρική κάλυψη.

Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος και ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ότι ετοιμάζεται υπουργική απόφαση αλλά και σχετική προσθήκη στο πολυνομοσχέδιο, το οποίο αποτελεί «κόκκινο πανί» για τον ιατρικό κλάδο.

Παράλληλα, οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ θα έχουν πλέον πρόσβαση και στα Κέντρα Υγείας της χώρας και τα εξωτερικά ιατρεία του ΕΣΥ.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι ρυθμίσεις αυτές θα ισχύουν έως ότου να τεθεί σε λειτουργία ο Εθνικός Οργανισμός Παροχών Υπηρεσιών Υγείας, που θα παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας σε όλους τους ασφαλισμένους.

Στο μεταξύ, σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρεί αύριο, Παρασκευή, η Πανελ. Ομοσπονδία Υγειονομικών υπαλληλων ΙΚΑ( ΠΟΥΓΥ-ΙΚΑ) με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας των συλλογών-μελών της. Για τις 9.30 πμ έχει προγραμματιστεί διαδήλωση έξω απο το υπουργειο Υγείας.

Η ΠΟΥΓΥ-ΙΚΑ επισημαίνει οτι με τις προωθούμενες διατάξεις του νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμιας υγεία η αναμονή στα ιατρεία και εργαστήρια του ΙΚΑ θα αυξάνεται (αφού συνεχώς μειώνεται το προσωπικό) ενώ οι παροχές υγείας θα ελαττώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου