"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ο συγγραφέας “Μr Wikileaks”

Το πρώτο βιβλίο του Τζούλιαν Ασάντζ θα εκδοθεί τον Απρίλιο ανέφερε ο εκδοτικός οίκος Canongate Books στην Βρετανία και θα είναι ένα "πολύ προσωπικό" βιβλίο στο οποίο θα εξιστορεί τον αγώνα του για την "δημιουργία μιας νέας σχέσης μεταξύ των ανθρώπων και των κυβερνήσεών τους".
"Ελπίζω ότι αυτό το βιβλίο θα είναι ένα από τα ενοποιητικά κείμενα της γενιάς μας" ανέφερε ο Τζούλιαν Ασάντζ, σύμφωνα με ανακοίνωση του μικρού σκοτσέζικου εκδοτικού οίκου Canongate Books, ο οποίος έχει αναλάβει την έκδοση του βιβλίου.
"Σε αυτό το πολύ προσωπικό βιβλίο, εξηγώ τον αγώνα μας προκειμένου να επιβάλουμε μία νέα σχέση ανάμεσα στους ανθρώπους και τις κυβερνήσεις τους" προσθέτει.
Το πρώτο βιβλίο του Τζούλιαν Ασάντζ "αναπτύσσει την φιλοσοφία" πίσω από την Wikileaks, εξιστορώντας την "υπέροχη ζωή" αυτού του άνδρα που μας ανάγκασε να αναθεωρήσουμε ριζικά θεμελιώδεις ιδέες όπως η διαφάνεια, η δημοκρατία και η εξουσία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου