"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Οι φήμες για το τέλος του Facebook!


Οι φήμες για το τέλος του Facebook! 

Τό τέλος του Facebook  είναι η "είδηση" που έχει κυκλοφορήσει σε όλο τον πλανήτη μέσω blogs! Η φήμη όπως είναι φυσικό προκαλεί ανησυχία στους  χρήστες της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Η είδηση θέλει τον Mark Zuckerberg να θέλει να δώσει τέλος στο  Facebook.com εντός του Μαρτίου αφού η σελίδα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, γεγονός που του έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο άγχος!
Φυσικά και από μόνη της είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι πρόκειτε για μία και μόνο φήμη χωρίς υπόσταση.
Και δεν έφτανε η είδηση από μόνη της αλλά είχε και αποσπάσματα από συνέντευξη του Mark Zuckerberg : «Δεν είναι σπουδαίο θέμα, τόνισε σε ιδιωτική τηλεφωνική επικοινωνία και συνέχισε: Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως είναι καλύτερα να γίνει έτσι. Χωρίς το Facebook ο κόσμος θα μπορεί να βγαίνει έξω και να κάνει πραγματικούς φίλους. Αυτό είναι το σωστό».
Είναι δυνατόν να σταματήσει έτσι το νούμερο ένα site στον κόσμο και του οποίου η αξία του ανέρχεται στα 50 δις δολάρια;
Πριν από λίγες ώρες το Facebook διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες : " Το Facebook δεν πάει πουθενά, τώρα ξεκινάει"! Στον αντίλογο, κάποιοι επιμένουν ότι την 15η Μαρτίου θα φανεί ποιός λεέι αλήθεια και ποιός ψέματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου