"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ο Clooney επιστρατεύει hi-tech μέσα για το Σουδάν

Ο George Clooney χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να εμποδίσει την αναζωπύρωση μιας εμφύλιας σύρραξης στο Σουδάν. Σε χθεσινές δηλώσεις σε βρετανικό δίκτυο υποστήριξε ότι οι προσπάθειές του για την αφρικανική χώρα αποτελούν την «καλύτερη χρήση της διασημότητάς του». Το νέο project που χρηματοδοτεί εκμεταλλεύεται hi-tech τεχνολογία ώστε να καταγράφεται κάθε σημάδι επικείμενης διαμάχης.
Το Σουδάν προχωρά στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος την Κυριακή, στο οποίο θα τεθεί σε ψηφοφορία η ανεξαρτητοποίηση του νότιου τμήματος της χώρας. Το νότιο Σουδάν είναι πλούσιο σε πετρελαϊκά κοιτάσματα και μια ενδεχόμενη ανεξαρτητοποίσή του είναι αμφίβολο αν θα γίνει δεκτή από την κυβέρνηση του Βορρά.
Το project του Clooney χρησιμοποιεί εμπορικούς δορυφόρους για να παρακολουθεί όλος ο κόσμος αν ο πρόεδρος της χώρας, Omar al Bashir, θα χρησιμοποιήσει βία κατά αθώων πολιτών. Επίσης, σε συνεργασία με οργανώσεις κατά της γενοκτονίας στο Σουδάν, θα αναλύονται οι πιθανές κινήσεις προσφύγων.
«Πολλά άσχημα συμβαίνουν όταν τα φώτα είναι κλειστά, ιδιαίτερα στο Σουδάν, γι’ αυτό θέλουμε να στρέψουμε το φως της δημοσιότητας εκεί».
«Με το Google Earth ο καθένας μπορεί να εστιάσει στο σπίτι μου και να ζουμάρει οποιαδήποτε ώρα. Θέλω οι άνθρωποι που κάνουν άσχημες πράξεις να νιώσουν το ίδιο επίπεδο ‘διασημότητας’ με εμένα».
Σουδανοί αξιωματικοί δήλωσαν για το project ότι «κρύβει απώτερους σκοπούς». Ο ηθοποιός πάντως συνεχίζει απτόητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου