"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Τυνησία: Διαταγή για κλείσιμο σχολείων και πανεπιστημίων

Η κυβέρνηση της Τυνησίας διέταξε το κλείσιμο όλων των σχολείων και των πανεπιστημίων μέχρι νεωτέρας, ανακοίνωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας.
«Μετά τις ταραχές που αναφέρθηκαν σε ορισμένα [εκπαιδευτικά] ιδρύματα αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας τους μέχρι νεωτέρας διαταγής από την Τρίτη», ανέφερε ανακοινωθέν του υπουργείου Παιδείας.
Στο ανακοινωθέν προστίθεται ότι αναμένεται η διεξαγωγή «έρευνας για να εξακριβωθεί ποιος ήταν υπεύθυνος για την υποκίνηση των φοιτητών», σύμφωνα με το πρακτορείο TAP.
Νωρίτερα σήμερα Δευτέρα αστυνομικοί άνοιξαν πυρ για να διαλύσουν συγκεντρωμένους που διαδήλωναν σε δύο πόλεις, χωρίς να αναφερθούν θύματα, στη συνέχιση των ταραχών που ο πρόεδρος της χώρας Ζιν αλ Αμπιντίν Μπεν Άλι αποκάλεσε «τρομοκρατική πράξη» που χειραγωγείται από ξένους.
Τουλάχιστον 14 άνθρωποι, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό -κατ' άλλες πηγές πάνω από 20- έχουν σκοτωθεί στα επεισόδια, που διαρκούν εδώ κι ένα μήνα. Χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν ζητώντας θέσεις εργασίας και ευκαιρίες για τους νέους, όμως οι αρχές διατείνονται ότι πρόκειται για μια βίαιη μειοψηφία που επιτίθεται σε αστυνομικούς και λεηλατεί δημόσια κτήρια.
Σε ομιλία του που μεταδόθηκε τηλεοπτικά ο Μπεν Άλι έκανε λόγο περί «έργου συμμοριών μασκοφόρων που επιτίθενται σε κυβερνητικά κτήρια τις νύχτες και σε ακόμα και σε πολίτες μέσα στα σπίτια τους, διαπράττοντας τρομοκρατικές ενέργειες που δεν μπορούν να παραβλεφθούν».
«Τα επεισόδια κατευθύνονται από ξένους που δε θέλουν το καλό της χώρας», συνέχισε. «Η δικαιοσύνη έχει αρχίσει να ερευνά τις περιστάσεις και τα γεγονότα για να αποδώσει ευθύνες».
Ακόμη, ο Μπεν Άλι υποσχέθηκε την δημιουργία 300.000 θέσεων εργασίας μεταξύ 2011 και 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου