"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κρίσιμες ώρες για τον Μιλτιάδη Εβερτ



Κρίσιμες ώρες περνά ο τ. πρόεδρος της Ν.Δ. Μιλτιάδης Έβερτ ο οποίος νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» από την περασμένη Παρασκευή οπότε και εισήχθη εσπευσμένα για νοσηλεία μετά από αίσθημα δυσφορίας, δύσπνοια και με πόνους στην πλάτη που αισθάνθηκε ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο Πικέρμι.
Το ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. βρίσκεται διασωληνομένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αντιμετωπίζοντας λοίμωξη του αναπνευστικού και προβλήματα στη λειτουργία των νεφρών. Η υγεία του ήταν ωστόσο επιβαρημένη και από τα σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.
Στο πλευρό του βρέθηκαν χθες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Σταύρο Δήμα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος καθώς και η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την πορεία της υγείας του από τους θεράποντες γιατρούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου