"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κρύβεται πίσω από την ξενοδόχο Μαρί ολόκληρος Πάγκαλος


Σε μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα για τον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο εξελίσσεται  η αποκάλυψη του “Πρώτου Θέματος” κατά την οποία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο King George του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, διαμένοντας με την οικογένειά του σε σουίτα που χρεώνεται 5.400 ευρώ και με δείπνο της τάξης των 380 ευρώ κατ΄ άτομο.

Για το δημοσίευμα ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος δεν έχει ακόμη  απαντήσει. Αντιθέτως υπήρξε ανακοίνωση από το ξενοδοχείο καθώς και δήλωση της κας. Μαρί Δασκαλαντωνάκη, με τις  οποίες υποστηρίζεται αφ΄ενός ότι η οικογένεια Πάγκαλου ...ξέμεινε στο King George και έμεινε σε δωμάτιο των 219 ευρώ και αφ΄ετέρου ότι το ρεβεγιόν έγινε στο ξενοδοχείο επειδή τα παιδιά των δύο οικογενειών είναι φίλοι...


Το Πρώτο Θέμα σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:


Πλήρης  επιβεβαίωση του  «Θέματος»  για το πολυτελές ρεβεγιόν Πάγκαλου


Οι κωμικοτραγικές δικαιολογίες της οικογένειας μεγαλοξενοδόχων, Δασκαλαντωνάκη, για λογαριασμό του  αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, ότι  δήθεν πλήρωσε συμβολικό ποσό για το «βασιλικό» ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς επιβεβαιώνουν πλήρως τις σημερινές αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος».  Το δυστύχημα  για τον συνήθως λαλίστατο κ. αντιπρόεδρο είναι όσο περισσότερα ψέματα λέγονται για το σκανδαλώδες ρεβεγιόν τόσο εκτίθεται, καθώς τα στοιχεία που διαθέτει το «Θέμα» δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως.

Τα  στοιχεία αυτά και όλα όσα σχετίζονται με την υπόθεση τα θέτουμε υπόψη του πρωθυπουργικού γραφείου και του Προέδρου της Βουλής επειδή το θέμα έχει πλέον ιδιαίτερη πολιτική και ηθική βαρύτητα. Οσο για το κατά πόσον είναι λογικό, βράδυ της Πρωτοχρονιάς να μένει ολόκληρη η οικογένεια του αντιπροέδρου καλεσμένοι στο ξενοδοχείο King George, επειδή τελευταία στιγμή θυμήθηκαν ότι τα παιδιά τους είναι φίλοι με τα παιδιά των μεγαλοξενοδόχων, το αφήνουμε στην κρίση κάθε πολίτη. Κάτι τέτοια δεν έλεγε ούτε ο ψευτοθόδωρος της "Νέας Δημοκρατίας".

 

Η γενικότερη συμπεριφορά του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου έχει προκαλέσει αντιδράσεις αλλά και ...γέλιο μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης και βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι, μιλώντας την Κυριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιώργος Πεταλωτής, αφού ανέφερε ότι οι απόψεις που εκφράζει ο κ. Πάγκαλος εκπροσωπούν τον ίδιο, πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι “ ο κ. Πάγκαλος, είναι αλήθεια, έχει δώσει τροφή σε εφημερίδες, σε τηλεοράσεις, σε συζητήσεις, καθημερινές, σε απλούς πολίτες. Από κει και πέρα εγώ απαντάω θεσμικά, η κυβέρνηση απαντάει θεσμικά”.

Ακολουθούν  οι ανακοινώσεις του King George, της κας Μαρί Δασκαλαντωνάκη, καθώς και του ομίλου Δασκαλαντωνάκη για το θέμα του προστίμου από το ΙΚΑ, το οποίο ο όμιλος προσπαθεί να υποβαθμίσει, προβάλοντας το ότι δεν πρόκειται περί απόφασης αλλά περί ...εισήγησης αρμόδιας επιτροπής του Ταμείου σε σχέση με τις υποχρεώσεις του ομίλου.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου