"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Στη Χάγη η Ελλάδα για τη σφαγή του Διστόμου

Την απόφαση της κυβέρνησης να παρέμβει ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης στη διαμάχη Γερμανίας και Ιταλίας για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων και συγκεκριμένα εκείνων που αφορούν στη σφαγή του Διστόμου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.
"Στην λήψη της απαιτούμενης απόφασης έπρεπε να εξετάσουμε προφανείς ηθικούς, νομικούς και πολιτικούς λόγους, αλλά και σημαντικά ζητήματα ύψιστης εθνικής σημασίας και τα συνολικά συμφέροντα της χώρας, ιδιαίτερα σε μία κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας", ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου, ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου.
"Είναι προφανές ότι, όλες οι ενέργειές μας έχουν μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος", πρόσθεσε.
Δεκάδες κάτοικοι του Διστόμου συγκεντρώθηκαν την περασμένη Πέμπτη έξω από τη γερμανική πρεσβεία,ζητώντας δικαίωση
Δεκάδες κάτοικοι του Διστόμου συγκεντρώθηκαν την περασμένη Πέμπτη έξω από τη γερμανική πρεσβεία,ζητώντας δικαίωση Όπως γνωστοποίησε, η απόφαση ελήφθη, ύστερα από την εξέταση της υπόθεσης από τα υπουργεία Εξωτερικών και Δικαιοσύνης. Ο πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι η προετοιμασία για την παρέμβαση της Ελλάδας στην συγκεκριμένη υπόθεση έγινε με τη συνεργασία Ελλήνων διεθνολόγων και ξένων εμπειρογνωμόνων "με απτή εμπειρία του Δικαστηρίου της Χάγης".
Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την δυνατότητα παρέμβασης της Ελλάδας λήγει στις 14 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου