"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ;
obamabowΌλοι μα όλοι αναρωτιούνται, γιατί ο Πλανητάρχης Ομπάμα προσκύνησε τον βασιλιά Αμπντουλάχ της Σαουδικής Αραβίας και του φίλησε το χέρι παραβιάζοντας το πρωτόκολλο των ΗΠΑ σύμφωνα με το οποίο, ο πρόεδρός τους ποτέ δεν υποκλίνεται σε βασιλείς.
Ο Ομπάμα όμως δεν είναι ένας οποιοσδήποτε πρόεδρος. Είναι, όπως έχουμε ξαναπεί, ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που  προέρχεται  από την Μαύρη Αδελφότητα των Νεφελίμ που κυριαρχεί στην Ευρώπη (γνωστή και ως Μαύρη Αριστοκρατία) και έγινε αποδεκτός από την  Λευκή Αδελφότητα των Νεφελίμ που κυριαρχεί σε όλο τον Πλανήτη με έδρα την υπόγεια Λευκή Πολιτεία που βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν της βόρειας Κίνας και εκπροσωπείται από τον Λευκό Οίκο.
Ο Αμπντουλάχ δεν δέχθηκε τυχαία την υπόκλιση και το χειροφίλημα από τον Ομπάμα, αφού και οι δύο ανήκουν στην Μαύρη Αδελφότητα και οι ενέργειες του Αμπντουλάχ ήταν καταλυτικές για την πρόσφατη ειρήνευση των δύο αδελφοτήτων και την προώθηση του Ομπάμα στη θέση του "εκλεκτού" που θα προσπαθήσει να ειρηνεύσει τον πλανήτη, που ενωμένος θα δεχθεί τον παγκόσμιο ηγέτη τον ητοιμασμένο από την Λευκή Αδελφότητα , τον οποίο κανένας ως τώρα δεν είδε δημόσια.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου