"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Κατέβασε το παιδί της στις γραμμές του τρένου. Βίντεο

Κατέβασε το παιδί της στις γραμμές του τρένου. Βίντεο

 

Ένα τρομακτικό σκηνικό, το οποίο, ευτυχώς, είχε αίσια κατάληξη, κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας σε σταθμό τρένου στο Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή.

Μια μητέρα με το παιδί της εμφανίζονται στην πλατφόρμα να περιμένουν το τρένο. Ξαφνικά η μητέρα αποφασίζει να κατεβάσει το παιδί της στις ράγες του τρένου, για να γλιτώσει, όπως έγινε αργότερα γνωστό, τον έλεγχο από τους εισπράκτορες. Μάλιστα σχεδίαζε και η ίδια να κατέβει στις γραμμές του τρένου, προφανώς για να κρυφτεί.


Ξαφνικά η γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι το τρένο καταφτάνει στο σταθμό και αποφασίζει να εγκαταλείψει το παιδί στις γραμμές του τρένου.


Τα επόμενα δευτερόλεπτα είναι συγκλονιστικά. Το τρένο περνάει φρενάροντας, μπροστά από τη μητέρα και σταματάει λίγα μέτρα μακρύτερα.


Τελικά το παιδί δεν έπαθε το παραμικρό αφού το πιθανότερο είναι ότι κρύφτηκε στο κενό που υπάρχει κάτω από την άκρη της πλατφόρμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου