"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Έγκυος μητέρα σώζει τα 9 παιδιά της από τη φωτιά

Έγκυος μητέρα σώζει τα 9 παιδιά της από τη φωτιά
 

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες της 30χρονης εγκύου που κατάφερε να ανασύρει ζωντανά τα εννέα παιδιά της, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε πριν από μερικές ημέρες στο σπίτι τους, στην Βάλμη Πηνείας.
Ο λόγος για μια 30χρονη μάνα- ηρωίδα, που πριν από μερικές ημέρες, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, είδε το σπίτι της που βρίσκεται στην Βάλμη Πηνείας να καίγεται. Η γυναίκα, χωρίς να χάσει καθόλου την ψυχραιμία της βγήκε στην αυλή, πήρε το λάστιχο και άρχισε να ρίχνει νερό στην οικία, εντός της οποίας βρίσκονταν τα εννέα αγγελούδια της.

Στην υπεράνθρωπη προσπάθειά της είχε «συμμάχους» τους συγχωριανούς της, με την βοήθεια των οποίων κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο την φωτιά. Από τις φλόγες τα παιδιά βγήκαν σώα και αβλαβή.


Την ώρα εκείνη ο σύζυγός της δεν βρίσκονταν στο σπίτι, ωστόσο ειδοποιήθηκε και όταν έφτασε δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.


Μητέρα και παιδιά χαίρουν άκρας υγείας.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου