"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κύπριος οπαδός έκαψε την ελληνική σημαία!

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη σε αγώνα του Κυπριακού Πρωταθλήματος. Οπαδός της ομάδας της Ομόνοιας έβαλε φωτιά στην ελληνική σημαία και την κρατούσε με καμάρι την ώρα που καιγόταν!
Αυτή η αποτρόπαια πράξη συνέβη στο ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοιας με το ΑΠΟΕΛ στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης. Φυσικά η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, καθώς οι Πουρσαϊτίδης, Κόντης και Χιώτης, με πρωτοβουλία του τελευταίου, πήραν μια ελληνική σημαία και πανηγύρισαν την νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας με 3-0, επιδεικνύοντας την σε όλο το γήπεδο.

Ο Διονύσης Χιώτης σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου το γεγονός:
«Δεν ανέχομαι από κανέναν να καίει ελληνική σημαία. Με στεναχώρησε πολύ. Ήταν φρικιαστικό θέαμα, να καίγεται ελληνική σημαία σε ελληνικό έδαφος»
Στα αποδυτήρια, ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ τοποθετήθηκε εκ νέου επί του θέματος, όταν ρωτήθηκε σχετικά:
«Το να βρίζουν τη μητέρα ή τη γυναίκα μου, εντάξει, αυτά γίνονται παντού. Το να βρίζουν το έθνος, μην πω τι λένε, να καίνε την ελληνική σημαία, σε ελληνικό έδαφος, είναι κάτι φρικιαστικό. Είναι φρικιαστικό. Αυτή ήταν η απάντησή μου. Ότι όλοι είμαστε Έλληνες».
Επισήμως η ομάδα της Ομόνοια καταδίκασε το γεγονός, μέσω ανακοίνωσης αλλά και μέσω του Θεόδωρου Καυκαρίδη ο οποίος είπε ότι ένας οπαδός προσέβαλε 140.000 Ομονοιάτες. Την ίδια ώρα, η ομάδα του ΑΠΟΕΛ ζήτησε τη σύλληψη του οπαδού που έκαψε τη σημαία, μέσω του αντιπροέδρου του Άντη Πολυδώρου, ο οποίος χαρακτήρισε την ελληνική σημαία «κάτι πολύ ιερό για εμάς στον ΑΠΟΕΛ».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου