"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Διονύσης Χιώτης: “Ήταν ένα φρικιαστικό θέαμα”

Την απογοήτευσή του από την εικόνα που αντίκρισε στο χθεσινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια, με οπαδό της ομάδας να καίει την Eλληνική σημαία, εξέφρασε ο Διονύσης Χιώτης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου:
«Είμαστε όλοι Έλληνες. Μην ξεχνάτε ότι αυτό το νησί έχει και Έλληνες νεκρούς. Δεν ανέχομαι από κανέναν να θίγει την αξιοπρέπειά μου. Ελπίζω αυτό να πείσμωσε και τους Ελλαδίτες της Ομόνοιας. Ήταν ένα φρικιαστικό θέαμα», κατέληξε o τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ στις δηλώσεις του.

Εκτός όμως από το περιστατικό που εξόργισε τον Διονύση Χιώτη, είχαμε και άλλο ένα συμβάν το οποίο σχολάσθηκε έντονα.
Η ενέργεια των οπαδών του ΑΠΟΕΛ να βρίζουν τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια είναι επίσης ένα γεγονός το οποίο κατακρίνει αρκετά ο Κυπριακός Τύπος σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου