"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Χαλκιδική: υψηλόβαθμοι αστυνομικοί στην υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων


Νέα διάσταση λαμβάνει η μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων στη Χαλκιδική, στην οποία εμπλέκονται και υψηλόβαθμοι αστυνομικοί, μετά τον εντοπισμό αρχαίων αντικειμένων στο σπίτι ενός ιδιώτη που κατηγορείται για συμμετοχή στη συμμορία.
Η νέα αποκάλυψη αναγκάζει τις αρχές να αξιολογήσουν από την αρχή την πολυσχιδή δράση του κυκλώματος και να ερευνήσουν όλες τις υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια στην Κασσάνδρα, ορισμένες από τις οποίες χειρίστηκαν οι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα τσιγάρων αστυνομικοί. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση λαθρεμπορίας συνελήφθησαν ο διοικητής της Ασφάλειας Πολυγύρου, ο διοικητής και ο υποδιοικητής του τμήματος Ασφάλειας Κασσανδρείας, καθώς και ο αδερφός του που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Επισήμων στη Θεσσαλονίκη.
Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση ανακύπτουν μετά την έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σπίτι ενός 35χρονου ιδιώτη στην Κασσανδρεία, που χαρακτηρίζεται από τις αρχές ως ηγετικό μέλος του κυκλώματος λαθρεμπορίας τσιγάρων κι έχει προφυλακιστεί. Στο σπίτι και συγκεκριμένα ενσωματωμένα στον τοίχο ως διακοσμητικά, βρέθηκαν τμήματα εγχάρακτων μαρμάρων που μετά από εξέταση από αρχαιολόγο διαπιστώθηκε ότι εμπίπτουν στον Νόμο Περί αρχαιοτήτων. Επίσης, ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του 65χρονου πατέρα του, διότι βρέθηκαν στο εξοχικό του δύο μαρμάρινες μπάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου