"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Ανησυχία για την επομένη των εκλογών εκφράζουν οι Ευρωπαίοι, λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

FT: Η Ευρώπη ανησυχεί για την ακυβερνησία στην Ελλάδα
Σύμφωνα με τους Financial Times, οι Ευρωπαίοι ανησυχούν για το ενδεχόμενο ακυβερνησίας στην Ελλάδα αλλά και για την πορεία των μεταρρυθμίσεων.
Αξιωματούχοι της Νέας Δημοκρατίας δηλώνουν στους Financial Times ότι η εξασφάλιση πλειοψηφίας, έστω και οριακής είναι δύσκολη. Την ίδια ώρα, η διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου με τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν τον Ιούνιο, δυσχεραίνει την προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων.
Ο πρόεδρος τη ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τους Financial Times, από τη μία υπόσχεται ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο μνημόνιο κι από την άλλη καθησυχάζει τις Βρυξέλλες και ως εκ τούτου, δεν έχει σαφές χρονοδιάγραμμα για τις δραστικές μειώσεις στη φορολογία, που αποτελεί και βασική του εξαγγελία.
Οι Βρυξέλλες δείχνουν να αγχώνονται με τη στάση του κ. Σαμαρά και τη βούλησή του να αναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο, ενώ ανησυχία εκφράζουν και για το ενδεχόμενο να μην σχηματίσουν κυβέρνηση τα δύο μεγάλα κόμματα.
Από την άλλη, το ΔΝΤ απειλεί να αναστείλει τη χρηματοδότηση ακόμη και εντός του τριμήνου, αν αντιληφθεί ότι υπάρξουν καθυστερήσεις στην εφαρμογή του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου