"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Διαστρέβλωση των λεγομένων του καταγγέλλει ο Στρατούλης

Να ανασκευάσει τις πρωινές, ατυχείς, δηλώσεις του για τις καταθέσεις των πολιτών, οι οποίες προκάλεσαν ερωτηματικά, πρόσφορο έδαφος για παρερμηνείες, ενώ προκάλεσαν ανησυχία σε καταθέτες και επέτειναν το ήδη αρνητικό κλίμα στο χρηματιστήριο, επιχείρησε ο Δημήτρης Στρατούλης.

Διαστρέβλωση των λεγομένων του καταγγέλλει ο Στρατούλης
«Καταγγέλλω την απίστευτη διαστρέβλωση από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, συνέντευξής μου στο ραδιόφωνο ΒΗΜΑ FM», στην οποία αυθαίρετα βάζουν τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ: Θα πάρουμε τις καταθέσεις για να κάνουμε ανάπτυξη», ενώ παραθέτουν εν συνεχεία το περιεχόμενο, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό τον τίτλο» δήλωσε ο κ. Στρατούλης, ο οποίος παραθέτει παράλληλα την απομαγνητοφωνημένη διατύπωσή του στη συνέντευξη:
«Εφ όσον αναδειχθεί αριστερή κυβέρνηση, με το δημόσιο έλεγχο των τραπεζών εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών.
Ερώτηση δημοσιογράφου: Θα τις δεσμεύσετε;
Σε καμία περίπτωση δεν θα δεσμεύσουμε τις καταθέσεις των πολιτών. Αντίθετα θα τις αξιοποιήσουμε, μαζί με τα χρήματα των τραπεζών για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας. Μέχρι σήμερα τα χρήματα των τραπεζών και οι καταθέσεις των πολιτών χρησιμοποιούνταν για να αυξήσουν τα κέρδη των μετόχων τους– τραπεζιτών. Δεν πρέπει να δίνονται για ρευστότητα στην αγορά, για δάνεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για δάνεια στο λαό να κάνει σπίτια ή καταναλωτικά δάνεια να κινηθεί; Με αυτό τον προεκλογικό στόχο δε4ν στηρίχτηκε εκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ από ένα μεγάλο μέρος του λαού;
Όταν λέμε να αξιοποιηθούν τα χρήματα των τραπεζών για ανάπτυξη, εννοούμε για τη χρηματοδότηση δημόσιων, κοινωνικών και ιδιωτικών επενδύσεων για να υπάρχει παραγωγική ανασυγκρότηση στη χώρα μας».
Είναι απαράδεκτο να γίνεται βρώμικη σπέκουλα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ δύο ημέρες μετά τις εκλογές, παίζοντας ταυτόχρονα με τα συμφέροντα της χώρας, της οικονομίας και του λαού, για να διαστρεβλωθούν οι θέσεις του αλλά και το μήνυμα του λαού που με την ψήφο του καταδίκασε τα μνημόνια και τους πολιτικούς εκφραστές τους και επιβράβευσε σε μεγάλο βαθμό την πολιτική μας για συνεργασία των δυνάμεων της αριστεράς και αριστερή κυβέρνηση που θα ακυρώσει τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις και τους εφαρμοστικούς τους νόμους».
Βολές από ΔΗΣΥ
Ανευθυνότητα και έλλειψη γνώσης της πραγματικής οικονομίας, καταλογίζει, πάντως, στον ΣΥΡΙΖΑ η Δημοκρατική Συμμαχία.
«Ο κ.Τσίπρας μας ενημέρωσε μέσω του κ. Στρατούλη ότι θα φέρει ανάπτυξη με τις τραπεζικές μας καταθέσεις. Προσπερνάμε την προφανή άγνοια των δύο για το γεγονός ότι οι καταθέσεις αυτές έχουν χορηγηθεί ήδη ως δάνεια, πολλά από τα οποία είναι στο κόκκινο και αναρωτιόμαστε μετά από αυτή τη δήλωση ποιος σοβαρός επιχειρηματίας θα φέρει χρήματα στην Ελλάδα για επενδύσεις, όταν κινδυνεύουν τα λεφτά του να γίνουν έρμαιο των κ. Τσίπρα και Στρατούλη. Κανείς», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου