"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

ΚΚΕ: Παραπλανητικές οι προτάσεις Τσίπρα

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι χρησιμοποιεί την εντολή που πήρε για τις επόμενες εκλογές προσπαθώντας «να παραπλανήσει τους απελπισμένους» και «να υποκλέψει ψήφους». Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι προτάσεις του Αλ. Τσίπρα δεν καταργούν το Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση αλλά οι εργαζόμενοι θα κληθούν να πληρώσουν ένα μεγάλο μέρος του χρέους.

ΚΚΕ: Παραπλανητικές οι προτάσεις Τσίπρα
Προστίθεται ακόμα ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ αφήνουν ανοιχτό το δρόμο στις ιδιωτικοποιήσεις και στα νέα αντεργατικά μέτρα ενώ «αφήνουν στο απυρόβλητο τις αντιδραστικές αλλαγές στην παιδεία, υγεία, πρόνοια».
Χαρακτηρίζει ως συνειδητή προσπάθεια εξαπάτησης τις εξαγγελίες του Αλ. Τσίπρα για δημόσιο έλεγχο των τραπεζών προς όφελος των μικρομεσαίων, καθώς τους καταδικάζουν σε νέα δάνεια μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής περικύκλωσης από τα μονοπώλια.
Το ΚΚΕ καταλήγει υποστηρίζοντας ότι ο λαός πρέπει «να πάρει διαζύγιο» από όσους τον καλούν να συνεχίσει στον εφιαλτικό «ευρωμονόδρομο» είτε «φορούν μνημονιακό είτε αντιμνημονιακό προσωπείο».
Σημειώνεται ότι η ΓΓ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου