"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

4,1 Ρίχτερ κούνησαν τη Θεσσαλονίκη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις δύο παρά δέκα μετά τα μεσάνυχτα χτες στη Θεσσαλονίκη, με επίκεντρο την περιοχή του Θερμαϊκού, και ανησύχησε τους Θεσσαλονικείς.

4,1 Ρίχτερ κούνησαν τη Θεσσαλονίκη
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις δύο παρά δέκα μετά τα μεσάνυχτα χτες στη Θεσσαλονίκη, με επίκεντρο την περιοχή του Θερμαϊκού, και ανησύχησε τους Θεσσαλονικείς. Η δόνηση, που σύμφωνα με τον σεισμολογικό σταθμό του ΑΠΘ είχε επίκεντρο 10 χιλιόμετρα ΝΔ του κέντρου της πόλης και ήταν χαμηλού εστιακού βάθους, έγινε αισθητή έντονα σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης, από την Καλαμαριά μέχρι το Ωραιόκαστρο. Η μετασεισμική δραστηριότητα συνεχίστηκε με μεγέθη κάτω των τριών Ρίχτερ, μία εξέλιξη που θεωρείται φυσιολογική. Επίσης σεισμική δραστηριότητα με μικροσεισμούς καταγράφηκε από τον σεισμολογικό σταθμό και πριν από τον σεισμό.
Παράλληλα συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Σάρτη και στο Αγιον Ορος στη Χαλκιδική. Περίπου δύο ώρες νωρίτερα από τον σεισμό στη Θεσσαλονίκη, στις 11.46 το βράδυ, σημειώθηκε σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του σεισμολογικού σταθμού του ΑΠΘ Νίκο Θεοδουλίδη, οι δύο δονήσεις της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής δεν συνδέονται μεταξύ τους. Επίσης καθησύχασε τον κόσμο λέγοντας ότι δεν εμπνέουν καμία ανησυχία καθώς σημειώθηκαν σε περιοχές οι οποίες δίνουν τέτοιες ασθενείς δονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου