"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΪΟΥ στις 22.00 : ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ . ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ thesecretrealtruth.ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΣΕ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.


Δημιουργήσαμε το παρόν blog για να ενώσουμε οι Έλληνες τις προσευχές μας και να βοηθήσουμε το Έθνος μας τις παρούσες δύσκολες ώρες που περνάει.

Η δύναμη της ομαδικής προσευχής όπως μας έχουν βεβαιώσει οι σύγχρονοι άγιοι γέροντες είναι πολλαπλάσια και ....
μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα.

Μετά δυόμισι ετών εγκόσμιων προσπαθειών ώστε να αλλάξει η πορεία του Έθνους μας ίσως ήρθε η ώρα, τώρα, στην πιο κρίσιμη καμπή των εξελίξεων να εστιάσουμε περισσότερο και πιο συντονισμένα στην προσευχή.

Μαζί, την ίδια ώρα από όπου κι αν βρισκόμαστε στον πλανήτη μπορούμε να ενώσουμε τις δεήσεις μας με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας, με την ελπίδα ότι ο Θεός θα ανατρέψει την δυσχερή κατάστασή μας.

Παρακαλούμε, κυρίως τα blogs, τα forums, άλλες ιστοσελίδες που θα θελήσουν να συμμετάσχουν, να προωθήσουν την προσπάθεια ώστε αυτή να διαδοθεί ευρύτερα ακόμη και εκτός διαδικτύου, κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας με μηνύματα μέσω κινητών και από στόμα σε στόμα ώστε την άλλη Παρασκευή στις 22.00 να είμαστε όσο το δυνατό περισσότεροι παρόντες στο κάλεσμα, για να προσευχηθούμε υπέρ της Ελλάδας και της Κύπρου και του Έθνους μας γενικότερα.

Είναι το πιο απλό που μπορούμε να κάνουμε αλλά ίσως το πιο σπουδαίο.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΩΘΗΣΗ.
Στόχος είναι η προσπάθεια να συνεχιστεί εστιάζοντας σε διαφορετικά θέματα κάθε φορά.

Τεχνικά θέματα

H παρούσα σελίδα θα παραμείνει ανοιχτή στα σχόλια ώστε ο καθένας να συμμετάσχει με τον τρόπο του και τις προτάσεις του.

Οι διαχειριστές των blogs που απαντήσανε στο πρώτο κάλεσμα και όσοι άλλοι επιθυμούν εάν θέλουν ας ξαναστείλουν μήνυμα, πλέον στο omadpro@yahoo.gr για να οργανώσουμε όσο καλύτερα γίνεται την προσπάθεια και να γίνουν εφ' όσον το επιθυμούν συν-διαχειριστές του blog.

Ευχαριστούμε όσους εθελοντές προθημοποιήθηκαν να μας βοηθήσουν τεχνικά με φωτοσυνθέσεις και άλλα. Θα χρειαστούν ιδιαίτερα.

Τέλος, ζητάμε την κατανόησή σας και την ανοχή σας σε ενδεχόμενα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου