"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Το Κουβέιτ ψήφισε θανατική ποινή για βλασφημία σε βάρος Αλλάχ & Μωάμεθ

Image
Το Kοινοβούλιο του Κουβέιτ ενέκρινε την Παρασκευή νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει ότι η βλασφημία θα επισύρει την θανατική ποινή, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο πηγές μέσα από την κυβέρνηση της αραβικής χώρας.
Ειδικότερα, με μόλις έξι βουλευτές να ψηφίζουν «κατά», το «επίμαχο» νομοσχέδιο πέρασε από τη Βουλή, αλλάζοντας το νομικό καθεστώς που ίσχυε για τη βλασφημία.
Μέχρι τώρα, η βλασφημία επέσυρε ποινή φυλάκισης, ωστόσο πλέον όποιος Μουσουλμάνος κριθεί ένοχος για προσβολή του Αλλάχ, του προφήτη Μωάμεθ ή των συζύγων του θα αντιμετωπίζει την ποινή του θανάτου.

Σημειώνεται πως τον περασμένο μήνα οι αρχές στο Κουβέιτ είχαν συλλάβει έναν άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι δυσφήμισε τον προφήτη Μωάμεθ μέσω του ιστοτόπου Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου