"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Κατά τα άλλα το πρόβλημα «εις τας ευρώπας» είναι η Χρυσή Αυγή


Πήρε άδεια στην Ολλανδία και μάλιστα με επικύρωση του δικαστηρίου της Χάγης το κόμμα των παιδοφίλων. Κατά τα άλλα ο Μπαρόζο τις προάλλες ήταν κατηγορηματικός ότι πρέπει να βρεθεί φόρμουλα για να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή. Στην «δημοκρατία» τους έχουν θέση οι παιδεραστές και κόπτονται για την «ελευθερία στην έκφραση» τους, όμως το ίδιο δεν ισχύει για όποιον υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.
Γίνεται σαφές, οπότε, ότι τα πάντα χωράνε στην «δημοκρατία» τους αρκεί αυτός που το πρεσβεύει να είναι πρόθυμος να ξεπουλήσει τα πάντα. Αν κάποιος θέλει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του Λαού του έναντι της παγκοσμιοποιητικής λαίλαπας, τότε είναι «φασίστας», «νεοναζί» και λοιπά γλαφυρά και θέλουν να του αφαιρέσουν τον λόγο και τα δικαιώματα.
Οι βασικοί «στόχοι» του κόμματος των παιδοφίλων που νομιμοποιήσαν οι «ευρωπαίοι» είναι η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών και η νομιμοποίηση της κατοχής παιδική πορνογραφίας για προσωπική χρήση. Ο δικός μας στόχος είναι η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες. Το πρώτο δεν τους πειράζει, το δεύτερο τους πειράζει. Τα συμπεράσματα δικά σας!

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου