"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Όσο ψάχνουμε … κυβέρνηση, οι Τούρκοι αποθρασύνονται


Απίστευτη δήλωση του υπουργού της Τουρκίας αρμόδιου για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, Εγκ. Μπαγίς, ενδεικτική του τρόπου που βλέπουν οι γείτονες την Ελλάδα και του πώς σκέφτονται να μας αντιμετωπίσουν.
Ο Μπαγίς, λοιπόν, ούτε λίγο ούτε πολύ μας συμβουλεύουν να μην ασχολούμαστε με τα εθνικά θέματα όπως το θέμα των Σκοπίων ή τις βραχονησίδες του Αιγαίου και ασχοληθούμε μόνο με τα οικονομικά.
«Ελπίζω η Ελλάδα, αντί να ασχολείται με την ονομασία της Μακεδονίας, με κάποια προβλήματα στα νησιά και με το συρματόπλεγμα στα σύνορα, να δώσει βάρος στα οικονομικά προβλήματά της».
Η δήλωσε έγινε μετά τη συνάντηση που είχε ο Μπαγίς με τον υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ Νίκολα Ποπόσκι και συμπλήρωσε τα εξής: «Τότε και εμείς θα την στηρίξουμε, διότι η ανάπτυξη της Ελλάδας είναι προς το συμφέρον και της Τουρκίας και της Μακεδονίας».
Ο Τούρκος υπουργός είπε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου «ήδη κατέστησε δύσκολη υπόθεση το σχηματισμό κυβέρνησης και πρέπει να σεβαστούμε τις νέες αποφάσεις που θα λάβει ο ελληνικός λαός στις νέες εκλογές».
Αν καταλάβαμε καλά οι Τούρκοι μας λένε να εγκαταλείψουμε κάθε προσπάθεια να βρούμε το δίκιο μας στην υπόθεση των Σκοπίων και ειδικότερα στην προσπάθεια της Αγκυρας να δημιουργήσει τετελεσμένα και γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο.
Είναι δυνατόν να λένε κάτι τέτοιο ή μήπως σκέφτονται να εκμεταλλευτούν τη δεινή οικονομική θέση της Ελλάδας προκειμένου να δημιουργήσουν θερμά επεισόδια;
 .antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου