"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Προπηλάκισαν ποδηλάτη που αποδοκίμασε τον Γ.Παπανδρέου!.

Την έντονη αποδοκιμασία ενός άγνωστου άνδρα δέχθηκε χθες το βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος βρισκόταν χθες στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ.

Προπηλάκισαν ποδηλάτη που αποδοκίμασε τον Γ.Παπανδρέου!
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αποφάσισε να μεταβεί μέχρι το κτίριο της Βουλής με τα πόδια, συνοδευόμενος από τους άντρες ασφαλείας, μετά το τέλος της συγκέντρωσης.
Τότε, ένας ποδηλάτης πλησίασε τον πρώην πρωθυπουργό, τον οποίο μούντζωσε ενώ άρχισε να καταφέρεται εναντίον των οπαδών του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκονταν στο σημείο και επιδοκίμαζαν τον πρώην ηγέτη του κινήματος.
Κάποιοι από το πλήθος που βρίσκονταν στην συγκέντρωση, πλησίασαν απειλητικά τον ποδηλάτη, ωστόσο με την παρέμβαση περαστικών, το περιστατικό έλαβε τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου