"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Κύπρος: Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα

 
Αμείωτο ήταν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες το ενδιαφέρον των Ελληνοκυπρίων για τις χθεσινές εκλογές στην Ελλάδα, ο οποίοι παρακολούθησαν με αγωνία τις εκπομπές των ελληνικών καναλιών, αλλά και ειδικές συνδέσεις των κυπριακών με την Αθήνα.
Εξάλλου, το θέμα κυριαρχεί τόσο στα σημερινά ραδιόφωνα, όσο και στις κυπριακές εφημερίδες.
«Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού έφεραν οι εκλογές που διεξήχθησαν χθες στην Ελλάδα, καθώς διαμορφώνουν το χάρτη της Βουλής με αισθητά μειωμένη τη δύναμη των δύο μεγάλων κομμάτων του ΠAΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που χάνουν σημαντικό ποσοστό της δύναμής τους». Επίσης, δημοσιότητα δίνεται στις χθεσινές δηλώσεις των αρχηγών των κομμάτων.
Το θέμα των εκλογών είναι πρωτοσέλιδο σε όλες τις σημερινές κυπριακές εφημερίδες. Η ''Αλήθεια'' γράφει «Πολιτικός σεισμός από τις εκλογές - Η Ελλάδα σε περιπέτεια - Στον αέρα ο σχηματισμός κυβέρνησης - Βουτιά των ποσοστών Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ λόγω του μνημονίου, κερδισμένος ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες» και σημειώνει ότι στη Βουλή μπαίνει και η Χρυσή Αυγή.
Η ''Σημερινή'' έχει τίτλο «Πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία» και προβάλει την ετοιμότητα του Αντώνη Σαμαρά για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και γράφει: «Νέο σκηνικό δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, καταποντίστηκε το ΠΑΣΟΚ, δεύτερη δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ».
Ο ''Πολίτης'' κάνει λόγο για «Πολιτικό σεισμό και …ακυβερνησία», σημειώνει ότι «υπήρξε πλήρης ανατροπή και τέλος της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα» και «Καταποντίστηκε το ΠΑΣΟΚ, απώλειες και για Ν.Δ. Μεγάλοι νικητές των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή».
Η ''Χαραυγή'' έχει τίτλο «Εκλογές ανατροπών» και γράφει: «Πρώτη δύναμη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ», σημειώνοντας ότι επτά κόμματα στη Βουλή των Ελλήνων και άλλα τρία «πάλευαν ως αργά για είσοδο στο Κοινοβούλιο».
Ο ''Φιλελεύθερος'' έχει τίτλο «Μήνυμα οργής και τιμωρίας», σημειώνει ότι ήταν «εκλογές ανατροπής με συρρίκνωση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ». Τέλος, η εφημερίδα σημειώνει ότι θα πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση μέχρι τις 17 Μαΐου ή η χώρα να οδηγηθεί σε νέες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου