"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Δηλητηρίασαν αρκούδα στις Πρέσπες

Μαρτυρικό θάνατο με δηλητηριασμένο δόλωμα, βρήκε μεγαλόσωμη αρκούδα στους Ψαράδες Πρεσπών.

Δηλητηρίασαν αρκούδα στις Πρέσπες
Μαρτυρικό θάνατο με δηλητηριασμένο δόλωμα, βρήκε μεγαλόσωμη αρκούδα στους Ψαράδες Πρεσπών. Η αρκούδα κατανάλωσε μία νεκρή αγελάδα, που είχε εντοπιστεί ως «δόλωμα» στην περιοχή πριν από περίπου έναν μήνα. Το νεκρό ζώο βρέθηκε από ανθρώπους του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πρεσπών, οι οποίοι και ενημέρωσαν την οργάνωση «Αρκτούρος». Επιπλέον στο πτώμα της αρκούδας βρέθηκαν νεκρά έντομα, πιθανότατα δηλητηριασμένα και αυτά.
Η αρκούδα ήταν αρσενική, ενήλικη, ηλικίας περίπου 10-12 ετών και ζύγιζε σχεδόν 240 κιλά. Η άτυχη αρκούδα τράφηκε με τη δηλητηριασμένη αγελάδα, ίσως μάλιστα κατανάλωσε και κάποιο άλλο δηλητηριασμένο δόλωμα.
Στην περιοχή των Ψαράδων άλλωστε, και ευρύτερα στο Εθνικό Πάρκο Πρεσπών, το πρόβλημα με τα δηλητηριασμένα δολώματα είναι έντονο, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρατηρηθεί επαναλαμβανόμενα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου