"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Ηλεία:Η συγκλονιστική μαρτυρία της μάνας, για την απόπειρα απαγωγής του βρέφους της !!! (video)


Η εικονιζόμενη με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια της, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε...

Τα όσα έζησε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν άγνωστοι προσπάθησαν να της αρπάξουν το 2χρονο αγοράκι της μέσα από το καρότσι σε κεντρικό σημείο του Πύργου, εξιστόρησε η Διονυσία Κατελούζου συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Η 29χρονη περιέγραψε, με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια της, αυτά που διαδραματίστηκαν. ''Πήγαινα με το καρότσι και ξαφνικά πετάχτηκε από διασταύρωση ένα αυτοκίνητο, μάρκας ''Opel'' που σταμάτησε μπροστά μου. Ο οδηγός έμεινε στη θέση του και από πίσω βγήκαν δύο άτομα που με πλησίασαν. Ο ένας με φίμωσε και ο άλλος προσπαθούσε να βγάλει από το καρότσι το μωρό''.

Η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε να φωνάξει ''βοήθεια'' αλλά μάταια. Για καλή της τύχη, το σύστημα που είχε το καρότσι με τη ζώνη ήταν πολύπλοκο και έτσι οι απαγωγείς δεν τα κατάφεραν. Φοβήθηκαν τις αντιδράσεις του κόσμου και τελικά φυγαν χωρίς να πάρουν το μωρό. 

http://demi-zouzounews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου