"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

«Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν»

Την άποψη ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιείται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να κρίνονται οι θέσεις του εξέφρασε η Αννα Διαμαντοπούλου, εκτιμώντας ότι οι πολίτες μπορούν να κρίνουν και μόνοι τους.

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι ήταν πάντοτε σε αυτό που στην Ευρώπη ονομάζεται σοσιαλδημοκρατία και στην Ελλάδα κεντροαριστερά. «Όμως, θα παραδεχτώ ότι αυτήν τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται να αναγεννηθεί στη λογική αυτή» εξήγησε.


Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα οδηγήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας και πρόσθεσε:


«Εμείς πρέπει να μιλήσουμε και να απαντήσουμε στη ΝΔ και, βεβαίως, να αντιπαρατεθούμε με θετικό τρόπο, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας Έλληνας- ή εμένα, αν με ρωτήσετε προσωπικά- που δεν θα ήθελε να γίνουν όλα αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πάρα πολύ θα το ήθελα. Εμείς θα πρέπει να συζητήσουμε και να το συζητήσουμε ήρεμα και καλόπιστα και έντιμα».


Σε ό,τι αφορά τις δυνάμεις που μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας, είπε, αποκλείοντας κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ότι «εάν δε μπορεί να είναι ΝΔ- Καμμένος, που αφορούν την κεντροδεξιά, ή ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΜΑΡ, που αφορούν την κεντροαριστερά, τότε θα πρέπει να είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, η οποία θα έχει συγκεκριμένους στόχους».


Σε αυτή την εθνική κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, θα πρέπει να συμμετέχουν τα δύο πρώτα κόμματα, εκτίμησε η κ. Διαμαντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου