"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Καναδικά ΜΜΕ: Βλέπουν νέες εκλογές στην Ελλάδα

 
Με ανταποκρίσεις από τα διεθνή πρακτορεία Associated Press και Reuters, τα καναδικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα και οι ηλεκτρονικές σελίδες των εφημερίδων αναφέρονται στο μέχρι στιγμής εκλογικό αποτέλεσμα της Ελλάδας, τονίζοντας πως οι Έλληνες με την ψήφο τους τιμώρησαν τα κόμματα της πολιτικής ευρωλιτότητας.
 
Στους πρώτους τίτλους σημειώνεται ότι το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας βρίσκεται σε κίνδυνο και ότι το εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει πολιτικό και οικονομικό χάος στη χώρα.
 
Στο μεταξύ ειδική ανταπόκριση του Ερικ Ρέγκιουλι φιλοξενεί η εφημερίδα «The Globe αnd Mail» με τίτλο «Οι επίσημες προβλέψεις των εκλογών προκαλούν αμφιβολία στο πολιτικό και οικονομικό μέλλον της Ελλάδας». Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, τα φιλομνημονιακά κόμματα τιμωρήθηκαν από τους Έλληνες ψηφοφόρους για τα απεριόριστα μέτρα λιτότητας, καθώς έχουν βυθίσει τη χώρα σε βαθιά ύφεση.
 
«Η εξαιρετικά κατακερματισμένη ψηφοφορία θέτει υπό αμφισβήτηση την ικανότητα της Ελλάδας να αποφύγει το πολιτικό και οικονομικό χάος, καθώς η χώρα προσπαθεί να προσαρμοστεί σε επώδυνα μέτρα λιτότητας και οικονομικών μεταρρυθμίσεων που έχουν ανεβάσει το ποσοστό ανεργίας στα ύψη» αναφέρει ο ανταποκριτής από Αθήνα.
 
«Έντονη είναι η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ» , σημειώνει η ανταπόκριση, «που στέλνει σαφές μήνυμα κατά των μέτρων λιτότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε το διπλό μνημόνιο «βάρβαρο» και θέλει η Ελλάδα να πάει σε χρεοκοπία χωρίς όμως να βγει από την ευρωζώνη, ένα σενάριο που μοιάζει απίθανο».
Το άρθρο αναφέρει επίσης ότι και άλλα αντιμνημονιακά κόμματα βγήκαν δυνατά στην εκλογική αναμέτρηση, όπως το δεξιό κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», το ΚΚΕ και η ακροδεξιά «Χρυσή Αυγή».
 
Επίσης, σημειώνεται ότι οι δανειστές της Ελλάδας στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο έλπιζαν σε μια δυνατή συμμαχία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς τα δύο μεγάλα κόμματα είχαν υποσχεθεί να προχωρήσουν στα μέτρα λιτότητας και τις δομικές μεταρρυθμίσεις που τέθηκαν από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2010.
 
Οι αναλυτές και οι οικονομολόγοι περίμεναν ψήφο αντίδρασης εκ μέρους των Ελλήνων αλλά εάν με το εκλογικό αποτέλεσμα δεν προκύψει κυβέρνηση μέχρι τις 17 Μαίου, η χώρα θα οδηγηθεί σε νέα εκλογική αναμέτρηση, προβλέπει ο αρθρογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου