"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Κωσταλέξι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!

ΣΟΚ στο Πανελλήνιο προκαλεί η αποκάλυψη του AmanToMatiMou λίγες μόνο ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες!

Ποιός θα το περίμενε οτι στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ιπποκράτους, θα ξαναζωντάνευε το Κωσταλέξι.

Ρεπόρτερ του AmanToMatiMou φέρνει στο φως την δραματική ιστορία του μικρού Γιωργάκη ο οποίος βρέθηκε φυλακισμένος στα υπόγεια των γραφείων του ΠΑΣΟΚ.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που δείχνει τον μικρό Γιωργάκη όπως βρέθηκε στα υπόγεια της Ιπποκράτους. Όπως όλα δείχνουν, τον είχαν κλείσει εκεί οι σύντροφοί του μέχρι τις εκλογές για να μην κάνει κι άλλο κακό στο κόμμα
Όπως όλα δείχνουν τον μικρό Γιωργάκη είχε κλείσει στο υπόγειο ο κυρ-Βαγγέλης και τα πρωτοπαλίκαρά του, γιατί όπως έλεγαν “οποιαδήποτε δημόσια εμφάνισή του πριν τις εκλογές μπορεί να διώξει όλους τους ψηφοφόρους μας, ακόμα και τους Πακιστανούς που μας έφερε η Φώφη”.
Στενός συνεργάτης του κυρ Βάγγου, που μίλησε ανώνυμα στο Amantomatimou αποκάλυψε: “Δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε να περιφέρεται, ήταν κίνδυνος για όλους μας. Τί θα έλεγε ο κόσμος, η γειτονιά;”
– Στη γειτονιά όμως η είδηση έπεσε σαν κεραυνός
Έπεσαν από τον ουρανό (δεν είχε σύννεφα) οι γείτονες στο άκουσμα του δράματος που παιζόταν κυριολεκτικά κάτω από τα πόδια της.
Δείτε τί δήλωσαν στους ρεπόρτερ του AmantoMatiMou:

Μαρία Τ. (γειτόνισσα): “Το ξέρω πολύ καλά το παιδί. Μάλιστα έπαιζε κρυφτό και κυνηγητό με τα δικά μου παιδιά. Τελευταία είχα απορήσει γιατί δεν το έβλεπα το παιδί συχνά. Ρώτησα ένα πρωί τον κυρ-Βάγγο, αλλά μου είπε οτι το έχουν στείλει στην Ελβετία, στην Αυστρία… δεν θυμάμαι, για κάτι σεμινάρια, διαλέξεις… Αυτά μου είπε. Που να το φανταστώ!”

Περικλής Κ. (ο περιπτεράς απέναντι): Παλιά το έβλεπα συχνά το παιδί. Χαμογελαστό και καλοκάγαθο. Πάντα του έδινα τσίχλες, γλυφιτζούρια και μπαλόνια. Τελευταία όμως είχε χαθεί από τη γειτονιά. Ακούστηκε οτι τον είχαν στείλει στην Αμερική για μεταπτυχιακά. Άλλο τίποτα /δεν ξέρω…
 http://amantomatimou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου