"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Γλέζος: Τι δραχμή τι ευρώ

  «Το αν θα είμαστε εντός ή εκτός ευρώ δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.
 Μ. Γλέζος: Εντός ή εκτός ευρώ δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για μας
«Καλούμε προς συνεργασία όλους όσους ανήκουν στην αντιμνημονιακή όχθη» σημείωσε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Antenna ο Μ.Γλέζος.
Αναφερόμενος στην πορεία των διαβουλεύσεων για κυβέρνηση μεταξύ των κομμάτων σημείωσε ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τα δύο μεγάλα κόμματα γιατί δε συμφωνούσαν με την αντιμνημονιακή πολιτική.

«Το αν θα είμαστε εντός ή εκτός ευρώ δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Το χρήμα δεν έχει πατρίδα. Εφευρέθηκε ως μέσο ανταλλαγήα αξιών. Τα αγαθά τα δημιουργεί ο εργαζόμενος και όχι το χρήμα. Πρέπει να ξεφύγουμε από την κυριαρχία του χρήματος όποιο νόμισμα και αν είναι.
Δεν είμαστε ούτε ασιατική χώρα ούτε αφρικάνικη, ανήκουμε στην Ευρώπη. Kαι όπως δεν μπορούμε να φύγουμε όταν διαφωνούμε από την Ελλάδα δεν μπορούμε να φύγουμε και από την Ευρώπη.»
Θα εισηγηθώ να μην πάρουμε μισθό οι βουλέυτές για μια ημέρα και να μην πάρουμε ούτε μια "δραχμή" τα κόμματα για προεκλογική εκστρατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου