"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Βουλή: Δεν ορκίστηκε ο Μ. Ανδρουλάκης λόγω... Χρυσής Αυγής

 
 Μάλλον δεν έχει καταλάβει ο κύριος Μίμης Ανδρουλάκης, ότι την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή, την αποφάσισε ένα μέρος του ελληνικού λαού.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.....ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
Δεν συμμετείχε στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης, ο οποίος δεν έδωσε τον όρκο του βουλευτή, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την διαμαρτυρία του για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο.

Ο κ. Ανδρουλάκης όσο διήρκησε η τελετή της ορκωμοσίας των νέων βουλευτών παρέμενε εκτός της αίθουσας της Ολομέλειας. Αργότερα, ωστόσο, προσήλθε στην υπηρεσία του Μητρώου των βουλευτών για να συμπληρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία και να υπογράψει.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής (άρθρο 3), όσοι βουλευτές απουσιάζουν καθώς και όσοι αποκτούν βουλευτική ιδιότητα κατά τη διάρκεια της βουλευτικής περιόδου δίνουν τον όρκο σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις.

Ως εκ τούτου ο κ. Ανδρουλάκης μπορεί να ορκιστεί αύριο οπότε η Βουλή συνεδριάζει για να εκλέξει προεδρείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου