"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Αλ.Παπαρήγα: Αν προκύψει κυβέρνηση, ο λαός πρέπει να βγει σε πόλεμο



«Αλλάξτε την ψήφο σας». Αυτό θα είναι το σύνθημα του ΚΚΕ σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές, σύμφωνα με την Αλέκα Παπαρήγα, που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ.

«Πάμε κόντρα στο ρεύμα των ψεύτικων ελπίδων. Θα δικαιωθούμε πολύ πιο γρήγορα τώρα για μια ακόμα φορά. Για να μην περάσει ο λαός από την οργή στην απογοήτευση. Ο λαός δεν χρειάζεται ούτε τα σημερινά μνημόνια ούτε άλλα τροποποιημένα μνημόνια» είπε από την συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίον του Άρεως η γ.γ. του κόμματος.


«Την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους ξέρουμε, δεν αλλάζουν, όση μεταμφίεση και αν κάνουν. Μη εμπιστεύεστε και τον ΣΥΡΙΖΑ που παραπλανά με τις δήθεν εύκολες λύσεις και τους άσους που έχει στο μανίκι. Θέλει να είναι και με το ληστή και με το χωροφύλακα, και με την ΕΕ και με το λαό. Ήδη έχει βάλει νερό στο κρασί του. Στην νέα προεκλογική περίοδο θα ξαναγυρίσει στα ηχηρά και λαμπερά συνθήματα, για να τα ξεχάσει αν γίνει κυβέρνηση» σημείωσε η Αλέκα Παπαρήγα, που επέμεινε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «έπαθαν νίλα στις εκλογές» και πιθανότητα δεν θέλουν μία επανάληψη της εκλογικής αναμέτρησης αλλά στοχεύουν στην ανασυγκρότηση των κομμάτων τους.


«Αν προκύψει κυβέρνηση τις επόμενες μέρες, αυτή θα είναι από χέρι αντιλαϊκή, και ο λαός πρέπει να βγει σε πόλεμο. Αν πάμε όμως σε εκλογές χρειάζεται συναγερμός και επαγρύπνηση πριν απ’ όλα από τους κομμουνιστές και κομμουνίστριες, όλους εκείνους που μας ψήφισαν, καθώς δώσαμε μαζί τον αγώνα στα εργοστάσια, τα γραφεία, στις λαϊκές γειτονιές, στην ύπαιθρο» σημείωσε η γ.γ. του ΚΚΕ.


Επιπλέον η Αλέκα Παπαρήγα χαρακτήρισε εκ νέου «σόου» τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών. «Η εντύπωση που μας δημιουργήθηκε είναι ότι ο καθένας από τους τρεις προσπαθούσε να μεταφέρει στον άλλο την ευθύνη για μη κυβέρνηση συνεργασίας. Ο καθένας προσπαθεί να φτιάξει το προεκλογικό κλίμα και τα προεκλογικά διλήμματα στα μέτρα του. Στο χορό μπήκε και η ΔΗΜΑΡ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Γι αυτό και τοποθετηθήκαμε δημόσια να σταματήσουν τους τακτικισμούς και εφόσον δεν πρόκειται να συμπράξουν κάποιοι με κάποιους τότε οι εκλογές είναι αναπόφευκτες» υπογράμμισε η γ.γ. του ΚΚΕ.

 Παράλληλα η Αλέκα Παπαρήγα επανέλαβε την πρόθεση του ΚΚΕ να καταθέσει νόμο στην Βουλή με τον οποίο θα καταργείται το μνημόνιο. «Σκεφθείτε ακόμα και ένα επίσης σενάριο που έχει γίνει γνωστό ήδη είναι επεξεργασμένο στα βασικά του σημεία. Να ισχύσει για την Ελλάδα και για άλλες χώρες η χρήση του ευρώ, πλήρως υποτιμημένο στο εσωτερικό και υπερτιμημένο στις διακρατικές σχέσεις, έτσι που το χρέος θα γίνει 5πλάσιο και πολλαπλάσιο. Άρα το δίλημμα ευρώ ή δραχμή δεν έχει καμία αξία. Και με ευρώ και με δραχμή, δίχως ριζική πολιτική αλλαγή, ένα μεγάλο μέρος του λαού θα είναι εντελώς πτωχευμένο» ανέφερε η γ.γ. του ΚΚΕ.

«Η φωνασκούσα αριστερά θα μεταβληθεί σε αρνάκι»


Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε η γ.γ. του ΚΚΕ και για τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκτίμησε ότι η έξοδο της Ελλάδας από το κοινό νόμισμα δεν θα προκληθεί από τα ελληνικά κόμματα. «Η έξωση της Ελλάδας από την ευρωζώνη και ίσως την ίδια την ΕΕ δεν θα προκληθεί ούτε από την ΝΔ και την κεντροδεξιά ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή την κεντροαριστερά. Γιατί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συμμορφώνονται, γιατί η «κυβερνώσα αριστερά» από φωνασκούσα αριστερά θα μεταβληθεί σε αρνάκι. Άλλωστε κάθε μέρα δίνουν όρκους πίστης στον «ευρωμονόδρομο» είπε η γ.γ. του ΚΚΕ.


Η Αλέκα Παπαρήγα χαρακτήρισε «τυχοδιωκτικό» τον χειρισμό του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών. «Αν ήταν συνεπής με τον πολιτικό πολιτισμό που ο ίδιος λέει ότι αντιπροσωπεύει, θα έπρεπε από την αρχή να πει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα κυβέρνησης της Αριστεράς και πάμε για εκλογές, να γίνω πρώτο αυτοδύναμο κόμμα και να κυβερνήσω μόνος μου ή και σε συνεργασία με άλλο αριστερό κόμμα. Εκτός αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί μια κεντροδεξιά κυβέρνηση για να βολευτεί στον εύκολο ρόλο μιας αστικής αξιωματικής αντιπολίτευσης» ανέφερε η γ.γ. του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου