"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

HΠΑ: Κρατούμενος ήπιε τα ούρα του για να επιβιώσει!

 
Ένας νεαρός Αμερικανός επέζησε επί τέσσερις ημέρες μέσα σ' ένα κελί στο οποίο τον είχε ξεχάσει η αστυνομία, πίνοντας τα ίδια του τα ούρα, αποκάλυψε χθες Τετάρτη η αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών (DEA).
 
Ο Ντάνιελ Τσονγκ, ένας φοιτητής 23 ετών, είχε συλληφθεί με άλλα οκτώ πρόσωπα στη διάρκεια επιχείρησης-"σκούπα" της αστυνομίας στις 21 Απριλίου για αδικήματα σχετικά με ναρκωτικά. Όμως αντί να απελευθερωθεί αφού ανακρίθηκε, ξεχάστηκε μέσα σ' ένα μικρό κελί, εξήγησε η DEA σε ανακοίνωσή της.
 
Κατά τις συλλήψεις που πραγματοποίησε, η αστυνομία κατέσχεσε όπλα, πυρομαχικά και ναρκωτικά. Εννέα πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση και οδηγήθηκαν στην έδρα της DEA στο Σαν Ντιέγκο (δυτική Καλιφόρνια), όπου οι αστυνομικοί τα έκλεισαν προσωρινά σε πολλά κελιά του κτιρίου.
 
"Επτά ύποπτοι οδηγήθηκαν σε μια φυλακή της κομητείας, ένας απελευθερώθηκε και (ο Τσονγκ), κατά τύχη, έμεινε στο κελί του", ανέφερε η DEA.
 
Παρά τις κραυγές του και τα χτυπήματα στην πόρτα και τους τοίχους του κελιού, κανένας δεν κατάλαβε ότι είχε ξεχαστεί στο κελί ως την Τετάρτη της περασμένης εβδομάδας, αποκάλυψε ο φοιτητής στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
 
Ο Τσονγκ δήλωσε ότι αναγκάστηκε να πιει τα ίδια του τα ούρα και κάποια στιγμή επιχείρησε μάλιστα να αυτοκτονήσει προσπαθώντας να κόψει της φλέβες του με τους φακούς από τα γυαλιά του.
 
Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου παρέμεινε επί τρεις ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
 
Η DEA δεν εξήγησε πώς οι πράκτορές της είναι δυνατόν να έχασαν τα ίχνη του και να μην άκουσαν τις εκκλήσεις του για βοήθεια.
 
"Η υπηρεσία θα εξετάσει σε βάθος αυτό που συνέβη και τις διαδικασίες της κράτησης", αναφέρεται σε επίσημο δελτίο Τύπου της DEA.
  
Ο φοιτητής δήλωσε πως προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά της DEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου