"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Συγκυβέρνηση; Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε !

 

«Κάποιοι πιέζουν να 'συγκυβερνήσουμε' με το ΠΑΣΟΚ. Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε! Και δεν συμφέρει τον Ελληνικό λαό να γίνει τέτοια 'συγκυβέρνηση'! Συμφέρει μόνο το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, για να 'πέσει στα μαλακά'» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κλείνοντας χθες τον κύκλο των προεκλογικών του συγκεντρώσεων στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Αντώνης Σαμαράς ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία στην Αλεξανδρούπολη, θέλοντας να δείξει ότι είναι κοντά στους ακρίτες και να στείλει το μήνυμα στους κατοίκους των αστικών κέντρων ότι στην κορυφή της ατζέντας της ΝΔ παραμένει το θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν πολιτική σταθερότητα και να δώσουν εντολή να αλλάξουν όλα.

«Αλλά με σταθερότητα. Χωρίς σταθερότητα, δεν κινδυνεύει η επόμενη κυβέρνηση. Κινδυνεύουν τα πάντα!» είπε.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στα σενάρια συγκυβέρνησης λέγοντας: «Κάποιοι πιέζουν να 'συγκυβερνήσουμε' με το ΠΑΣΟΚ. Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε! Και δεν συμφέρει τον Ελληνικό λαό να γίνει τέτοια 'συγκυβέρνηση'! Συμφέρει μόνο το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, για να 'πέσει στα μαλακά'.Συμφέρει ακόμα τη διαπλοκή. Τα εξωθεσμικά κέντρα Γιατί μια αδύναμη κυβέρνηση, δύο κομμάτων, μπορούν ευκολότερα να την ελέγχουν. Να την πιέζουν. Να την εκβιάζουν. Αλλά τον ελληνικό λαό δεν τον συμφέρει. Γιατί η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα. Και αν δεν πάρουμε ισχυρή εντολή θα προκύψει αστάθεια. Αν κάναμε κυβέρνηση μαζί με το ΠΑΣΟΚ θα ήμασταν αιχμάλωτοι των αδυναμιών του ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Σαμαράς έκανε άνοιγμα και στους νέους, ενώ και πάλι επανέλαβε την πρόθεσή του να «χτυπήσει» τη δράση των κουκουλοφόρων. «Προτείναμε και μια ολοκληρωμένη πολιτική ώστε να βγάλουμε και τις κουκούλες από εκείνους που καίνε κάθε τόσο τις πόλεις μας. Δεν μπορεί να ξεφτιλιζόμαστε σαν χώρα τόσο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, τέρμα πλέον όλα αυτά» δήλωσε.

Παράλληλα, επαναδιατύπωσε την πρόθεσή του για μια γενναία αναθεώρηση του Συντάγματος που θα προβλέπει ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή και επανέλαβε ότι το σχέδιο της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση βασίζεται σε τέσσερις άξονες: ανάκαμψη για να σταματήσει η ύφεση και να μειωθεί η ανεργία, κοινωνική συνοχή, αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και ασφάλεια του πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου