"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Καμμένος: Κυβέρνηση εθνικού σκοπού

«Ο άνεμος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγινε ένα μεγάλο τσουνάμι», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα. Ανέφερε ότι τα κόμματα του παρελθόντος είναι πλέον μειοψηφία και απήυθυνε πρόσκληση για κυβέρνηση εθνικού σκοπού.

Καμμένος: Κυβέρνηση εθνικού σκοπού
Όπως είπε ο Π. Καμμένος, δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, κόμματα τα οποία χαρακτήρισε «δοσίλογους» ενώ δεν απέκλεισε τη συνεργασία με βουλευτές αυτών των δυο κομμάτων που πιθανόν να διαφωνούν με τις ηγεσίες τους, όπως υποστήριξε.+


Για το ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι συμφωνούν μόνο στα οικονομικά, αλλά διαφωνούν σε εθνικά θέματα, όπως πχ αυτό της ονομασίας των Σκοπίων,, στα ελληνοτουρκικά και σε αυτό της λαθρομετανάστευσης.

Ανέφερε, επίσης, ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, ένα κίνημα που γεννήθηκε μέσα από το διαδίκτυο, που έδωσε ελπίδα στον ελληνικό λαό, που θέλει να πάρει πίσω την Ελλάδα η οποία είναι σκλαβωμένη στους τοκογλύφους, στους τραπεζίτες και τα όργανά τους, έγινε κύμα, ένα μεγάλο τσουνάμι.

Καμμένος: Κυβέρνηση εθνικού σκοπού
Τόνισε ότι η μεταπολίτευση άλλαξε και τα κόμματα του παρελθόντος αποτελούν πλέον μια μειοψηφία που στηρίχθηκε σε προεκλογικό χρήμα.
Όπως είπε οι κυβερνήσεις ειδικού σκοπού για την παράδοση της κυριαρχίας της χώρας τελείωσαν, πλέον χρειάζεται κυβέρνηση εθνικού σκοπού και εμείς έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας.

Είπε ότι θα ακολουθήσει την επιταγή του Συντάγματος, ενώ ισχυρίστηκε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και πως οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς αποτελούν παρελθόν. Πρέπει να εγκαταλείψουν την πολιτική,τόνισε ο Π. Καμμένος.

«Οι κυβερνήσεις ειδικού σκοπού τελείωσαν σήμερα τη νύχτα» είπε και κατέληξε απορρίπτοντας κατηγορηματικά τη συναίνεσή του σε κυβέρνηση τεχνοκρατών, λέγοντας: «Ποια κυβέρνηση τεχνοκρατών; Τους τεχνοκράτες τους διορίζουν οι τραπεζίτες όχι ο λαός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου