"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 
Τελικά η Ν.Δ. αποδεικνύεται το κακό παιδί του συστήματος. Δεν κατόρθωσε να βρει ένα αρχηγό έμπιστο του κατεστημένου. Οι μικροχάρες και τα ρουσφέτια σε τοπικούς βαρώνους δεν είναι αρκετά για να γίνει κανείς αποδεκτός.
Μόλις ο Σαμαράς έθεσε το θέμα των λαθρομεταναστών για την συγκυβέρνηση, πήρε κόκκινη κάρτα
Τον Καραμανλή, αφού τον παρακολουθούσαν και αφού προσπάθησαν να τον σκοτώσουν, σύμφωνα με την ρωσική FSB και οι υπηρεσίες του Πούτιν δεν χαμπαριάζουν ως γνωστόν σε τέτοια θέματα, τον καθαίρεσαν δια της μεθόδου των εκλογών, λόγω του ανοίγματος στους αγωγούς του Πούτιν και λόγω του ιστορικού (κακά τα ψέματα) ΟΧΙ που είπε στον Μπ[ους για το όνομα των Σκοπίων στη σύνοδο του ΝΑΤΟ.
Αυτά επομένως που γράφω εδώ και δώδεκα χρόνια για τις μεθόδους ελέγχου των "εν δυνάμει παρεκτροπών" των τοπικών ηγετών, αληθεύουν όλα.
Όποιος δεν κάθεται καλά, ή τον πετάνε με κάποιο σκάνδαλο, ή απειλούν την ζωή αυτού και της οικογενείας του, ή σε τελική ανάλυση τον δολοφονούν.
Ο Καραμανλής, δεν δέχτηκε να εφαρμόσει το μνημόνιο καταστροφής της "πραγματικής" ελληνικής οικονομίας και τα αφεντικά, ζήτησαν την παραίτησή του.
Η Ελλάδα, όπως πολύ σωστά λένε τα λαμόγια, είναι επικίνδυνη. Πολύ επικίνδυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από το τίποτε σου βγαίνει κάποιος ανεξέλεγκτος επάνω, αμάντρωτος, παίρνει λίγη προστασία από τον Πούτιν και σου επαναπατρίζει στον Πειραιά τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο, δηλαδή τον ελληνικό και σου κάνει την Ελλάδα υπερδύναμη.
Να θυμίσω ότι όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, υποχρεούνται να διατηρούν στην Ελλάδα, καθεστώς παρανοϊκά υψηλής φορολογίας, ώστε οι μεγαλύτεροι έμποροι και επιχειρηματικοί εγκέφαλοι στον κόσμο, δηλαδή οι Έλληνες να μένουν αδρανείς.
Δόθηκε στην προηγούμενη γενιά και το πρόστυχο κοκαλάκι του διορισμού στο δημόσιο και σε συνδυασμό με τους υψηλούς φόρους, η επιχειρηματικότητα ή έφυγε από την Ελλάδα για άλλη γη και άλλα μέρη, ή τους γύρισε μπούμεραγκξ και έγινε μαύρη, άραχνη, αόρατη και νίντζα. Αυτό το ονόμασαν φοροδιαφυγή.
Ακριβώς πριν τον Καραμανλή, για να επανέλθω στο θέμα μας, "καθάρισαν", ακόμη ένα "επικίνδυνο" άτομο και το έστειλαν στο σπίτι του.
Το άτομο αυτό, δεν ήταν άλλο, από τον καλύτερο αρχηγό ΓΕΕΘΑ που είχε περάσει από τον ελληνικό στρατό, τον στρατηγό Γράψα.
Οι πραγματικοί λόγοι ωστόσο, που τα δύο αυτά άτομα απομακρύνθηκαν, ήταν άλλοι και όχι οι προφανείς.
.liako.

4 σχόλια:

  1. καλησπέρα φίλη μου... πολύ θερμό το καλοκαίρι φέτος... και... γκαστρωμένο!!! εύχομαι να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΗ elefteri foni,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΛΟ ΛΑΟΣ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ.ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ,ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ Π.Χ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΒΑΛΚΑΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ,ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,ΑΙΦΝΙΔΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΛΠ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ,ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,ΠΟΥΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ.ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΛΠ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΑ "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ nimertis

    ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΧΑΘΕΙ!
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ....ΤΩΡΑ....
    ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ!!!
    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΛΙΓΟ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ 15 ΜΗΝΕΣ!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ aorate
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ.
    ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή