"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Καταρρέει το ευρώ λόγω των γεγονότων στην ΑθήναΡαγδαία πτώση της τιμής του ευρώ σημειώνεται από το πρωί στα διεθνή χρηματιστήρια λόγω των δραματικών γεγονότων στην Αθήνα.
Το μεσημέρι η τιμή του ευρώ είχε πέσει στο 1,42 έναντι του δολαρίου, μία από τις χαμηλότερες τιμές των τελευταίων ετών.
Η πτώση του ευρώ έχει σημάνει συναγερμό στα επιτελεία της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας καθώς διαπιστώνουν ότι η κρίση της Ελλάδας αποτελεί πλέον άμεσο κίνδυνο για την οικονομία της Ευρώπης.
Οι πολιτικές εξελίξεις στην Αθήνα που περιλαμβάνουν όλο το φάσμα από κατάρρευση της κυβέρνησης μέχρι επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου προκαλούν σεισμικές αντιδράσεις σε όλα τα χρηματιστήρια, καθώς φέρνουν πιο κοντά το τελικό «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων στις διεθνείς αγορές.
Εάν δεν υπάρξει τις επόμενες ώρες θετική πολιτική εξέλιξη στο δράμα της Ελλάδας οι Οίκοι Αξιολόγησης είναι βέβαιο ότι θα την κατατάξουν στην τελευταία θέση της κλίμακας, που σημαίνει: «μια χώρα σε πτώχευση».
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου