"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ένταση και πάλι στο Σύνταγμα - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ



16:33 Ο κόσμος παραμένει στην πλατεία Συντάγματος παρά την ένταση. Πλήθος πολιτών ανεβαίνει και πάλι από την Ερμού προς τη Βουλή. Εκκλήσεις και από τα μεγάφωνα για να μην φύγει ο κόσμος. Εκτεταμένη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ. Κάποιοι από τους διαδηλωτές μπήκαν στο ΜΕΤΡΟ για να μπορέσουν να αναπνεύσουν.
16:25 Ομάδα διαδηλωτών κατευθύνεται προς το Πολυτεχνείο.
16:15 Οι κουκουλοφόροι προσπαθούν να διαλύσουν την ειρηνική διαδήλωση των Αγανακτισμένων. Ένταση μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών με κουκουλοφόρους να επιτίθενται σε αστυνομικές δυνάμεις με καδρόνια και πέτρες.
16:05 Επιχείρηση της αστυνομίας στην πλατεία Συντάγματος, στη Σταδίου και τη Βουκουρεστίου. Εκτεταμένη χρήση χημικών από τους άνδρες των ΜΑΤ.
15:50  Καπνοί βγαίνουν από την πλατεία Συντάγματος. Ομάδες νεαρών καίνε σωρούς από ξύλα και κάδους απορριμμάτων, ενώ έχουν σπάσει μάρμαρα από την πλατεία.
14:50  Έκρυθμη είναι αυτή την ώρα η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, σπάζοντας την ούτως ή άλλως εύθραυστη ηρεμία που επικράτησε για λίγη ώρα. Γύρω στις 14:45 η ένταση μεταφέρθηκε στη Βασ. Κωνσταντίνου όπου ομάδες διαδηλωτών συγκρούστηκαν με διμοιρίες των ΜΑΤ.


13:55 Στο ιατρείο της Βουλής μεταφέρθηκε ένας 25χρονος διαδηλωτής που τραυματίστηκε σε επεισόδια μπροστά από τη Βουλή πιθανότατα από φωτοβολίδα.
13:00 Ένταση έξω από τη Βουλή. Διαδηλωτές εκτοξεύουν πέτρες και μπουκάλια εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες απαντούν με εκτεταμένες χρήσεις χημικών και δακρυγόνων.


Το Σύνταγμα έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Νεαροί αντεξουσιαστές προχώρησαν σε ρίψεις μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Κίνηση που εξόργισε τους διαδηλωτές οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους προκειμένου να τους απωθήσουν. Οι "αγανακτισμένοι" επιθυμούν να διατηρήσουν σε ειρηνικά επίπεδα την συγκέντρωση.
Εκατοντάδες χιλιάδες λαού-η αστυνομία κάνει λόγο για τουλάχιστον 150.000 -συμμετέχουν στη σημερινή συγκέντρωση. Μια λαοθάλασσα κόσμου έχει απλωθεί μπροστά από το κοινοβούλιο ενώ λόγω των επεισοδίων αρκετός κόσμος έχει οπισθοχωρήσει. Ομάδες «αγανακτισμένων» καλεί μέσω μεγάφωνων το πλήθος να παραμείνει στο Σύνταγμα.
13:00 Επεισόδια σημειώνονται μεταξύ ομάδας αναρχικών και μέλη ακροδεξιών οργανώσεων στην οδό Κριεζώτου.
12:40 Ορδές κόσμου "έσπασαν" τον αστυνομικό κλοιό στη Ρηγίλλης με αποτέλεσμα να βρίσκονται μια ανάσα από το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο. Το "τανκ" της αστυνομίας, η Αύρα σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει το οργισμένο πλήθος.
12:00 Το τείχος της αστυνομίας γύρω από τη Βουλή πολιορκείται αυτή την ώρα από το μαινόμενο πλήθος που προσπαθεί να το ρίξει. Με ρίψεις χημικών απαντούν οι αστυνομικές δυνάμεις.
10:00 Χιλιάδες αγανακτισμένοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το χώρο του κοινοβουλίου, ανταποκρινόμενοι πλήρως στο σημερινό κάλεσμα για αποκλεισμό της Βουλής.
Λίγο μετά τις 10:00, απειλήθηκε ένταση στο ύψος της Ρηγίλλης επί της Β. Κωνσταντίνου, όταν εντόπισαν ομάδα βουλευτών που προσπαθούσε να εισέλθει εντός του κοινοβουλίου. Άνδρες των ΜΑΤ κατάφεραν και απώθησε τον αγανακτισμένο κόσμο, πριν ευτυχώς λάβουν διαστάσεις τα επεισόδια. Οι αστυνομικοί άνοιξαν το δρόμο επιτρέποντας στους βουλευτές να περάσουν προς το Σύνταγμα.
Μικρής έκτασης ένταση σημειώθηκε και μεταξύ ανδρών των ΜΑΤ και διαδηλωτών μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, τα οποία εκτονώθηκαν σχεδόν αμέσως.
 
Αγανακτισμένη και η …ΕΛ.ΑΣ.
Τουλάχιστον 5.000 αστυνομικοί και 32 διμοιρίες των ΜΑΤ από Αθήνα και επαρχία βρίσκονται στην πρωτεύουσα για τη σημερινή διαδήλωση. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε ο φράχτης που τοποθετήθηκε περιμετρικά της Βουλής, προκειμένου να αναχαιτίσει τους διαδηλωτές. Παράλληλα, στήθηκαν κλούβες σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, ιδιαίτερα στους δρόμους που οδηγούν προς την Ηρώδου Αττικού, όπου βρίσκονται το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου.
 

Μάλιστα για «προληπτικούς» λόγους, επιστρατεύθηκε και το Αύρα.
Πρόκειται για ένα τύπου τανκ με εκτοξευτήρες νερού και ...χρώματος το οποίο κινείται πάντα με τη συνοδεία διμοιριών και αποτελεί τον νέο μηχανισμό καταστολής των επεισοδίων αλλά και περιορισμού των καταστροφών που μπορεί να προκληθούν στο κέντρο της Αθήνας.



 









 
Το ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης του Συντάγματος αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά. Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε. Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα. Καλούμε τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την κινητοποίηση, να κατέβουν στους δρόμους μαζί μας και να δώσουν το δικό τους χρώμα».







 newsbomb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου