"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ; ΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΤΟΥ; ΤΗΝ ΑΣΤΕΡΟΕΣΣΑ!

Μη μας δουλεύουν. Η Μαργαρίτα, η Μαργαρώ δεν έχει το σθένος για  μια τέτοια συμβουλή… Αλλά, πάνω απ’ όλα, έχει και την πονηράδα να του πει: ΑΚΟΥ. ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΧΑΜΕΝΟΣ για ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.
Ο Γ. Παπανδρέου είναι η τραγική φιγούρα της Οικογένειας Παπανδρέου! Από το: ΤΑ’ ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΤΕΡΑ μέχρι ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, πραγματοποίησε πορεία  α λα «ΓΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟΥ» σε Εκείνα τα βαρέλια της Παλαιάς Εποχής που οι κασκαντέρ μάζευαν τα φραγκοδίφραγκα για το θέαμα του θανάτου.
ΑΠΕΤΥΧΕ. Όχι βέβαια γιατί το θέλησε ο ίδιος. Αλλά μάζεψε δίπλα του ανθρωπάκια, άγνωστα στον Τόπο και τους αγώνες του, κάποια ανώριμα κοριτσάκια τύπου «Λουί Βιτόν» και κάποια παιδιά, τύπου μπεμπέ, α λα Πεταλωτή και  έφτιαξε ένα ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΟ που συνεχώς είχε ληγμένα και έκανε εκπτώσεις.
ΑΠΕΤΥΧΕ γιατί οι κοντινοί του υπήρξαν χωματένια στρατιωτάκια της πολιτικής και τίποτα περισσότερο. Στα σίγουρα ο Πρωθυπουργός τώρα τα βλέπει. Το πού θα πάει δική του επιλογή αλλά μεγάλο πρόβλημα για τον Τόπο! Τον αλογάριαστο Τόπο.
ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου