"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ "ΤΡΟΜΟΥ" ΠΟΥ... ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ

  
1647195
Ο στρατιωτικός διοικητής της Αλ Κάιντα σχεδίαζε νέα τρομοκρατική ομάδα, που ονομάζεται, Lashkar-e-Οsama, προκειμένου να ξεκινήσει κύμα επιθέσεων αυτοκτονίας εκδίκηση, όπως ισχυρίστηκαν Πακιστανοί αξιωματούχοι.
Ο Ilyas Κashmiri είχε συγκαλέσει ηγετική "συνεδρίαση", για να συζητήσουν τη διοργάνωση "χτυπήματος" σε ξένες πρεσβείες, όπως και την προσπάθεια να δηλητηριάσει τις προμήθειες τροφίμων, του ΝΑΤΟ, προκειμένου να εκδικηθεί το θάνατο του Οσάμα μπιν Λάντεν.

Τα σχέδια αυτά αποκαλύπτονται, στα πλαίσια της δυσπιστίας μεταξύ Ουάσινγκτον και Ισλαμαμπάντ, αλλά ο θάνατος του Kashmiri, στις 3 Ιουνίου, απέτρεψε τέτοιες καταστάσεις.

Η νέα ομάδα του είχε σχέδια, τα οποία επικεντρώνονταν στην πρεσβεία των ΗΠΑ, της Σαουδικής Αραβαίας και των Αραβικών Εμιράτων, στο Πακιστάν.

Οι ΗΠΑ, πάντως, εξέφρασαν αμφιβολίες για το κατά πόσον, ο θάνατός του είναι... πραγματικός
liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου