"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

«ΠΥΡΑ» ΑΠΟ ΝΤΟΡΑ Οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή


Οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή  Ευθεία επίθεση στις ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων εξαπέλυσε η κυρία Ντ. Μπακογιάννη, μετά την κατάληξη του χθεσινού θρίλερ.

Ευθεία επίθεση στις ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων εξαπέλυσε η κυρία Ντ. Μπακογιάννη, μετά την κατάληξη του χθεσινού θρίλερ. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία είχε δεχθεί νωρίς χθες το μεσημέρι το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού και του είχε επισημάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είτε θα πρέπει να πετύχει τώρα συνεννόηση είτε να προχωρήσει σε εκλογές, χαρακτήρισε με δηλώσεις της αργά το βράδυ "κατώτερες των περιστάσεων" τις συμπεριφορές τόσο του κ. Παπανδρέου όσο και του κ. Σαμαρά. Εκανε λόγο για "αχαρακτήριστες κινήσεις" και σημείωσε ότι "με τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύονται οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή και στη χρεοκοπία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου