"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ντόμινο εξελίξεων από τα μολυσμένα αγγουράκια



«Αθώα» αποδεικνύεται πως είναι τα ισπανικά αγγουράκια για την επιδημία αιμορραγικής γαστρεντερίτιδας στη Γερμανία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας του Αμβούργου, ο τύπος κολοβακτηριδίου EHEC που ανιχνεύθηκε σε ισπανικά αγγούρια στην κεντρική αγορά της πόλης είναι διαφορετικός από αυτόν που απομονώθηκε στα κόπρανα των ασθενών.
«Συνεχίζουμε να μην έχουμε εντοπίσει την πηγή της μόλυνσης», δήλωσε χθες η υπουργός Υγείας του κρατιδίου του Αμβούργου, Κορνέλια Πρίφερ-Στορκς.
«Η Γερμανία αναγνωρίζει ότι η αιτία δεν είναι τα ισπανικά αγγούρια», είπε ο γραμματέας του γερμανικού υπουργείου Γεωργίας Ρόμπερτ Κλος, στο περιθώριο της συνόδου των Ευρωπαίων υπουργών Γεωργίας στην Ουγγαρία, κάτι που θέτει
θέμα αξιοπιστίας του ευρωπαϊκού συστήματος ελέγχου των τροφίμων, αφού ακόμη δεν έχει εντοπιστεί η αρχική πηγή μόλυνσης, αν και σημειώθηκαν 16 θάνατοι και 373 μολύνσεις πολιτών.

Σφοδρή κριτική σε βάρος της Γερμανίας άσκησε η Ισπανίδα υπουργός Γεωργίας Ρόσα Αγκιλάρ :«Η Γερμανία κατηγόρησε την Ισπανία ως υπεύθυνη για τη μόλυνση με E. coli χωρίς αποδείξεις, προξενώντας έτσι ανεπανόρθωτες ζημίες στους Ισπανούς παραγωγούς. Θα ζητήσουμε εξαιρετικά μέτρα ώστε να αναπληρώσουμε τις τεράστιες απώλειες που υπέστη η ισπανική γεωργία».
Οι Ισπανοί γεωργοί ισχυρίζονται ότι τα διαφυγόντα κέρδη τους φθάνουν τα 200 εκατ. ευρώ εβδομαδιαίως, ενώ εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, ισχυρίζονται ότι χάνουν και οι Ολλανδοί παραγωγοί, καθώς το τέταρτο μολυσμένο αγγουράκι που βρέθηκε στην κεντρική λαχαναγορά του Αμβούργου είχε, σύμφωνα με τις διαθέσιμες ενδείξεις, παραχθεί στην Ολλανδία.
Το θέμα σταδιακά λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναβάθμισε το ενδιαφέρον της για τον εντοπισμό της εστίας της μόλυνσης σε «πρώτιστη προτεραιότητα», ενώ συζητείται η σύγκληση κοινού συμβουλίου των υπουργών Γεωργίας και Κατανάλωσης. Ευρωπαϊκά ΜΜΕ μάλιστα, υπενθυμίζουν ότι είναι η δεύτερη φορά που εμπλέκεται η Γερμανία φέτος σε υπόθεση μόλυνσης τροφίμων - παραπέμποντας σχετικά στην τοξική διοξίνη που είχε μολύνει τα πουλερικά, τα αυγά και τα χοιρινά προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου